ΠΑΣΟΚ: Η ΝΔ υπεύθυνη για το ναυάγιο στην οικονομία

Τρίτη, 26 Μαΐου 2009 16:19

«Η ΝΔ διαφημίζει την αποτυχία της και παπαγαλίζει τις συνταγές της: ύφεση, δημοσιονομική εκτροπή, άδικες πολιτικές για τους πολλούς, άνευ ορίων στήριξη για τους ισχυρούς», τόνισε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας Λούκα Κατσέλη, ασκώντας σκληρή κριτική στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης.

«Η κυβέρνηση είναι πράγματι "υπεύθυνη δύναμη" για το ναυάγιο στην οικονομία, την αβεβαιότητα στην κοινωνία, την εκτίναξη της ανεργίας, το στέγνωμα της αγοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Η κυβέρνηση είναι πράγματι "υπεύθυνη δύναμη" για το ναυάγιο στην οικονομία, την αβεβαιότητα στην κοινωνία, την εκτίναξη της ανεργίας, το στέγνωμα της αγοράς», δήλωσε χαρακτηριστικά η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη.

Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «δέκα μέρες πριν από τις Ευρωεκλογές εξακολουθεί να υπονομεύει ακόμα περισσότερο την αξιοπιστία της χώρας και αποκρύπτει τη συνεχιζόμενη επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας, που θέτει την οικονομία σε τροχιά ύφεσης».

Τέλος η κ. Κατσέλη επισήμανε ότι για το ΠΑΣΟΚ «προέχει να ξαναμπεί η χώρα σε τροχιά ανάπτυξης με διοχέτευση ρευστότητας στην οικονομία, προώθηση επενδύσεων, στήριξη της εργασίας, προστασία των οικονομικά αδύνατων, ταυτόχρονα με τολμηρά μέτρα δημοσιονομικής εξυγίανσης».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα