Πετζετάκις: Δεν υφίστανται ληξιπρόθεσμες οφειλές

Παραμένει στην Κατηγορία Επιτήρησης
Παρασκευή, 29 Μαΐου 2009 16:21

Με την ολοκλήρωση της συμφωνίας χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης του συνόλου των δανειακών οφειλών της Πετζετάκις και χρηματοδότησής της με νέα κεφάλαια ύψους 121,91 εκ. ευρώ, στις 22.2.2008, δεν υφίστανται πλέον ληξιπρόθεσμες οφειλές, αναφέρει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι κατά την συνεδρίαση της 2.8.2006 του Δ.Σ. του Χ.Α. αποφασίστηκε η μεταφορά του συνόλου των μετοχών της Πετζετάκις στην Κατηγορία Επιτήρησης, λόγω της ύπαρξης σημαντικών ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία, προκειμένου να αιτηθεί την έξοδο των μετοχών της από την Κατηγορία Επιτήρησης χρειάζεται να πληροί και το κριτήριο της θετικής καθαρής θέσης, η οποία για την περίοδο 1.1.2009 - 31.3.2009 παρέμεινε αρνητική.

«Η βελτίωση της καθαρής θέσης αναμένεται και με την πλήρη αποτύπωση σε επόμενες περιοδικές οικονομικές καταστάσεις των οικονομικών ωφελειών της ως άνω συμφωνίας χρηματοοικονομικής αναδιάρθρωσης με τη σταδιακή μετατροπή και των δύο ομολογιακών δανείων», καταλήγει η ανακοίνωση της Πετζετάκις.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα