Elmec: Αλλάζει η μορφή συνεργασίας με Harley-Davidson

Τετάρτη, 03 Ιουνίου 2009 13:15

Αλλάζει από 1ης Ιουλίου 2009 η μορφή συνεργασίας της Elmec Sport με την Harley-Davidson, σε ό,τι αφορά την εισαγωγή και διάθεση των ομώνυμων μοτοσικλετών στην ελληνική αγορά, όπως αναφέρει η ελληνική εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Στα πλαίσια της νέας στρατηγικής της Harley Davidson, σύμφωνα με την οποία η διάθεση των προϊόντων της στην Ευρώπη δεν θα γίνεται πλέον μέσω αντιπροσώπων ανά χώρα, η υφιστάμενη σήμερα συμφωνία αντιπροσώπευσης θα λήξει την 30η Ιουνίου 2009», τονίζει η εταιρεία.

Σημειώνεται ότι μέχρι σήμερα η Elmec Sport αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τις μοτοσικλέτες Harley-Davidson και Buell και λειτουργεί τρία σημεία πώλησης μοτοσικλετών, αξεσουάρ και συναφών ειδών ρουχισμού, καθώς και ισάριθμα συνεργεία, στη Γλυφάδα, το Μαρούσι και τη Θεσσαλονίκη.

Κατόπιν της αλλαγής αυτής στη συνεργασία των δύο εταιρειών, η Elmec Sport θα διατηρήσει τα ανωτέρω σημεία πώλησης, καθώς και την αποκλειστικότητα στις αγορές Αθήνας και Θεσσαλονίκης, και θα συνεχίσει να είναι ο στρατηγικός εταίρος της Harley Davidson στην Ελλάδα.

«Η πραγματοποιούμενη αλλαγή στον τρόπο εισαγωγής και διάθεσης των μοτοσικλετών Harley-Davidson σε τίποτα δεν επηρεάζει το υπόλοιπο πλαίσιο συνεργασίας της Εταιρείας μας με την Harley-Davidson», διευκρινίσει η εταιρεία.

Πιο συγκεκριμένα, η Elmec Sport θα εξακολουθήσει να σχεδιάζει και να παράγει συλλογές ρούχων μόδας (fashion collections) με τα σήματα και την επωνυμία της Harley-Davidson, και να τις διαθέτει στην ευρωπαϊκή αγορά, αλλά και σε χώρες εκτός Ευρώπης, όπως κάνει ήδη από το 2001.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα