Φ. Πετραλιά: Δεν χρειάζεται άλλη παρέμβαση στο ασφαλιστικό

Πέμπτη, 04 Ιουνίου 2009 15:03

«Δεν χρειάζεται καμία άλλη παρέμβαση στο Ασφαλιστικό» δήλωσε μιλώντας στον Alpha 9,89 η υπουργός Απασχόλησης. Ερωτηθείσα αν το ασφαλιστικό έχει κλείσει ή μετά τις εκλογές θα έχουμε εξελίξεις, σημείωσε ακόμη πως το ασφαλιστικό είναι στη φάση της υλοποίησης αλλά και στη φάση των αποτελεσμάτων. «Αμέσως μετά τις ευρωεκλογές ίσως ακόμα και την επόμενη εβδομάδα θα κάνω ανακοινώσεις στο τι έχει γίνει μέσα σε αυτούς τους μήνες που λειτουργεί» πρόσθεσε.

H υπουργός Απασχόλησης κα. Φάνη Πάλλη-Πετραλιά.

Σχετικά με την ανεργία αφού τόνισε πως η χώρα μας είναι η χώρα η ευρωπαϊκή με τις λιγότερες επιπτώσεις εξαιτίας της πολιτικής που έχει ακολουθηθεί, τόνισε πως δεν έχεται τσουνάμι απολύσεων και εξέφρασε την εκτίμηση πως «τα χειρότερα τα έχουμε πίσω».

Ερωτηθείσα, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Siemens, τι σημαίνει ότι ένας πολιτικός αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη, επισήμανε πως άλλο είναι η παραίτηση και άλλο η πολιτική ευθύνη. «Η δική μου υπηρεσία δεν απάντησε προχθές εγκαίρως σε ένα γράμμα, τι πρέπει, να παραιτηθώ; Να παραιτηθεί ο υπουργός επειδή καθυστέρησε η υπηρεσία; Αλλά η πολιτική ευθύνη υπάρχει» σημείωσε χαρακτηριστικά. Καταλήγοντας υποστήριξε πως «σε αυτό το κλίμα το προεκλογικό πιστεύω ότι υπάρχει και ένα στοιχείο υπερβολής».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα