Apple: Ετοιμος να επιστρέψει ο Στιβ Τζομπς

Σύμφωνα με τη Wall Street Journal
Παρασκευή, 05 Ιουνίου 2009 16:50
UPD:17:04

Έτοιμος να αναλάβει και πάλι τα ηνία της Apple φέρεται να είναι ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Στιβ Τζομπς, έπειτα από απουσία αρκετών μηνών λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα στη Wall Street Journal, ο Τζομπς θα καταφέρει να επιστρέψει στα καθήκοντά του τον Ιούνιο, όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί.

Ο ιδρυτής του αμερικανικού κολοσσού αναγκάστηκε να αποχωρήσει προσωρινά από το τιμόνι της Apple τον Ιανουάριο, προκειμένου να υποβληθεί σε θεραπεία για αδιευκρίνιστο ορμονικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε. Μάλιστα, έντονη ήταν η φημολογία τότε περί επανεμφάνισης του καρκίνου στο πάγκρεας, από τον οποίο είχε νοσήσει ο Τζομπς το 2004.

Αναλυτές και επενδυτές εκφράζουν, πάντως, τις επιφυλάξεις τους όσον αφορά στο κατά πόσο ο επικεφαλής της εταιρείας θα επιστρέψει στο πλήρες ωράριό του, ενώ αδιευκρίνιστο παραμένει το θέμα των αρμοδιοτήτων του καθώς και το πότε θα κάνει την πρώτη δημόσια εμφάνισή του.

Οι φήμες, ωστόσο, θέλουν τον Στιβ Τζομπς να κάνει την επάνεμφάνισή του στο Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών την ερχόμενη εβδομάδα, όπου πιθανολογείται ότι θα παρουσιάσει το καινούργιο μοντέλο του i-phone. Ο Mr. Apple, εξάλλου, είναι γνωστός για τις αιφνιδιαστικές ανακοινώσεις του στη διάρκεια συνεδρίων.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα