Ελινόιλ: Διάθεση λιπαντικών elin Marin στα Η.Α.Ε.

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2009 13:52

Τα σημαντικότερα λιμάνια των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Περσικού Kόλπου εξυπηρετεί από την 1η Ιουνίου η Ελινόιλ με λιπαντικά ναυτιλίας elin Marine.

Σκοπός της εταιρείας, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, είναι να καλύπτει τις ανάγκες των πελατών της στα κυριότερα σημεία διέλευσης πλοίων όπως τη Fujairah, το Dubai, το Muscat, το Abu Dhabi, το Kuwait και τη Doha είτε με βαρέλια ή με χύδην προϊόν.

«Η εξέλιξη αυτή εντάσσεται στο στρατηγικό σχεδιασμό της εταιρείας για εξάπλωση του διεθνούς δικτύου διάθεσης λιπαντικών elin Marine παράλληλα με την συνεχή επέκταση των συνεργασιών της ΕΛΙΝΟΙΛ που της δίνουν τη δυνατότητα να εξυπηρετεί τους πελάτες της σε περισσότερα λιμάνια παγκοσμίως αλλά και την διατήρηση της ισχυρής παρουσίας του brand elin Marine στον Πειραιά αλλά και σε όλα τα Ελληνικά λιμάνια», τονίζει η εταιρεία.

Με τη νέα αυτή συμφωνία, η Ελινόιλ αποκτά παρουσία με το δικό της brand σε ένα από τα κομβικότερα σημεία του παγκόσμιου ναυτιλιακού χάρτη, αυξάνοντας σε 84 τον αριθμό των λιμανιών εκτός Ελλάδος που εφοδιάζει με λιπαντικά elin Marine, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Σιγκαπούρης, τα σημαντικότερων λιμανιών της Κίνας, της Μαλαισίας και της Ταιβάν.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΛΙΝ



Σχολιασμένα