Ford Romania: Τον Σεπτέμβριο η παραγωγή του «Transit Connect»

Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2009 08:50

Από τον Σεπτέμβριο θα αρχίσει η Ford Romania την παραγωγή του μοντέλου Transit Connect, με ρυθμό παραγωγής 60-90 μονάδων ημερησίως, ενώ τα τελικά τεστ στη γραμμή παραγωγής θα γίνουν στα μέσα Αυγούστου, σύμφωνα με πηγές της εταιρείας.

Η παραγωγή του εν λόγω μοντέλου θα γίνει στην εργοστασιακή μονάδα της Κραϊόβα, που έχει εξαγοράσει η Ford και απασχολεί 3.700 εργαζομένους. Στην πρώτη φάση παραγωγής θα παράγονται 15 οχήματα ημερησίως, ενώ αμέσως μετά η παραγωγή θα αυξηθεί αναλόγως με τις ανάγκες της αγοράς.

Την περίοδο αυτή οι εργαζόμενοι στη μονάδα εκπαιδεύονται στη συναρμολόγηση τμημάτων των οχημάτων, ενώ παρακολουθούν και σεμινάρια θεωρητικής κατεύθυνσης, αναλόγως του αντικειμένου εργασίας τους.

Η λειτουργία της γραμμής παραγωγής οχημάτων στην Κραϊόβα είναι σημαντικό γεγονός, εάν ληφθεί υπόψη η συρρίκνωση της αυτοκινητοβιομηχανίας διεθνώς, υπό τις συνέπειες της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης.

Από τις αρχές του 2010, παραμένει ανοιχτό το ενδεχόμενο αύξησης του αριθμού των εργαζομένων στην αναφερόμενη μονάδα, αναλόγως της πορείας που θα έχει η παραγωγή, αλλά και η ζήτηση των οχημάτων.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Agerpres



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα