Αν. Βγενόπουλος: Αναβάθμιση του τουριστικού κλάδου από την Olympic Air

Πέμπτη, 18 Ιουνίου 2009 16:39

«Η λειτουργία της Olympic Air από τον Οκτώβριο θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες του ελληνικού τουριστικού κλάδου προσφέροντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου», σημείωσε ο πρόεδρος της Marfin Investment Group (MIG) Ανδρέας Βγενόπουλος μιλώντας σε γεύμα που παρέθεσε σήμερα στους αντιπροσώπους φορέων που εκπροσωπούν τουριστικά και ταξιδιωτικά γραφεία καθώς και σε επαγγελματίες του κλάδου.

«Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια νέα αεροπορική εταιρία που θα συνδυάζει την αίγλη της παράδοσης, με την σύγχρονη τεχνολογία στον αεροπορικό τομέα», σημείωσε ο κ. Βγενόπουλος και σημείωσε ότι η εμπλοκή της ΜIG στην υπόθεση της Ολυμπιακής ξεκίνησε «σαν μια συναισθηματική απάντηση στο μεγάλο πρόβλημα της παλιάς εταιρείας», αναδείχθηκε όμως «σε αποστολή που ενδιαφέρει όλους τους Έλληνες».

Κάλεσε λοιπόν για ακόμη μία φορά το κοινό αλλά και τους επαγγελματίες του κλάδου να συμμετέχουν στη δημιουργία της νέας εταιρείας. «Είμαστε περήφανοι γιατί η έκκληση αυτή συγκεντρώνει μέχρι στιγμής μεγάλη αποδοχή», πρόσθεσε και αναφέρθηκε στην επιλογή από το κοινό των στολών του ιπτάμενου προσωπικού.

«Ειδικά οι επαγγελματίες του τουριστικού τομέα έχουν προνομιακή θέση στην προσπάθεια αυτή, είπε ο κ. Βγενόπουλος, καθώς η νέα εταιρεία αλλά και η πολιτική της MIG θα προσφέρει ευκαιρίες που θα βελτιώσουν την ποιότητα και το εύρος των υπηρεσιών που προσφέρουν στους πελάτες τους».

Καταλήγοντας, ο πρόεδρος της MIG τόνισε ότι «η MIG και η Marfin Egnatia Bank παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στον τουρισμό και μετά τη λήξη της θερινής περιόδου θα πάρουν τις πρωτοβουλίες που θα χρειαστούν, στο μερίδιο κοινωνικής ευθύνης που τους αναλογεί, ώστε να αντιμετωπισθούν τυχόν προβλήματα που θα δημιουργηθούν ανάλογα με τις επιπτώσεις, εάν υπάρξουν, της διεθνούς κρίσης».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα