Αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση ο Κ. Μαρκόπουλος

Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2009 14:28

Αισιόδοξος για την τουριστική κίνηση εμφανίστηκε για άλλη μία φορά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος, σημειώνοντας πως «η καταστροφή για τη χώρα έχει αποφευχθεί απολύτως» και πως «τα πράγματα βαδίζουν σε εξαιρετικά ικανοποιητική βάση».

«Υπό νορμάλ συνθήκες θα υπάρχει πτώση, όπως υπάρχει σε όλο τον κόσμο, η οποία θα είναι διψήφια, αλλά μπορεί να είναι και μονοψήφια», δήλωσε ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης.

Μιλώντας στον Alpha 9,89, ανέφερε ακόμη πως «υπό νορμάλ συνθήκες θα υπάρχει πτώση, όπως υπάρχει σε όλο τον κόσμο, η οποία θα είναι διψήφια, αλλά μπορεί να είναι και μονοψήφια, μπορεί να είναι 10 ή 11%, αλλά μπορεί να είναι και 8 και 7%».

Για το μουσείο της Ακρόπολης επισήμανε πως είναι μεγάλη η προωθητική δύναμη που θα δώσει στον ελληνικό τουρισμό. «Νομίζω ότι είναι η σφραγίδα της απόδειξης ότι ο τουρισμός της Ελλάδας πριν από όλα είναι ένας τουρισμός πολιτιστικής κληρονομιάς σε συνδυασμό με μια φυσική ομορφιά που πρέπει συνεχώς να φροντίζουμε και να ενδυναμώνουμε».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα