Νέα δρομολόγια πλοίων της G.A. Ferries

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009 13:10
UPD:13:18

Νέα δρομολόγια για τα πλοία ΝΤΑΛΙΑΝΑ, ΡΟΔΑΝΘΗ ΚΑΙ ΜΑΡΙΝΑ της G.A. Ferries εγκρίθηκαν με αποφάσεις του υπουργού Ναυτιλίας Αναστάση Παπαληγούρα, εν όψει της σύγκλησης του Συμβουλίου Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών.

Συγκεκριμένα, εγκρίθηκαν:

α) Για το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΝΤΑΛΙΑΝΑ, στη γραμμή «¶γιος Κωνσταντίνος προς Βόρειες Σποράδες», επτά (07) δρομολόγια την εβδομάδα,

β) Για το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΡΟΔΑΝΘΗ, στη γραμμή «Πειραιάς - Πάρος - Νάξος - Ίος - Θήρα», τέσσερα (04) δρομολόγια την εβδομάδα, εκ των οποίων τα δύο (02) με υποχρεωτική προσέγγιση σε Φολέγανδρο - Σίκινο - Ανάφη και

γ) Για το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο ΜΑΡΙΝΑ, στη γραμμή «Πειραιάς - Σύρος - Μύκονος - ¶γιος Κήρυκος - Καρλόβασι - Βαθύ», τρία δρομολόγια την εβδομάδα.

Το ανωτέρω πλοίο πρόκειται να αναχωρήσει σήμερα και ώρα 23:59, από Πειραιά για Σύρο - Μύκονο - ¶γιο Κήρυκο - Φούρνους - Καρλόβασι - Βαθύ.

Διοικητικές κυρώσεις για μη τήρηση της Χάρτας δικαιωμάτων επιβατών

Επίσης, με ποφάσεις του Κεντρικού Λιμενάρχη Πειραιά, επιβλήθηκαν διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 20.000€, σε ναυτιλιακή εταιρεία, διότι δεν μερίμνησε, ως όφειλε, τόσο για την ενημέρωση των επιβατών εντός του πλοίου, αναφορικά με καθυστερημένη εκτέλεση εγκεκριμένου δρομολογίου συνεπεία παρουσιασθείσας μηχανικής βλάβης, όσο και για την έκδοση σχετικής δημόσιας ανακοίνωσης.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα