Συνέδριο για το εργασιακό περιβάλλον

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2009 16:41
UPD:16:45

Στο βασικό συμπέρασμα ότι ένα καλό εργασιακό περιβάλλον ευνοεί την παραγωγικότητα της εκάστοτε επιχείρησης κατέληξαν οι συμμετέχοντες στο συνέδριο «Learning from the Best - Best Workplaces Practices», το οποίο διοργάνωσε χθες το «Great Place to Work® Institute Hellas,» σε συνεργασία με τη Boussias Communications, στο χώρο του ΟΤΕAcademy.

Στο συνέδριο μίλησαν στελέχη εταιρειών, που έχουν διακριθεί και βραβευθεί ως Best Workplaces τόσο στην Ευρώπη όσο και τις Ηνωμένες Πολιτείες, τα οποία επικεντρώθηκαν στις ιδιαίτερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις όσον αφορά στη διαχείριση του ανθρώπινου δυναμικού και παρουσίασαν τις καλές πρακτικές, οι οποίες τους οδήγησαν στο να διακριθούν ως οι κορυφαίες εταιρείες για να εργάζεται κανείς – Best Workplaces.

Μεταξύ άλλων, στο συνέδριο μίλησαν ο κ. Ιωάννης Σιατόπουλος, HR Director Bristol Myers-Squibb, η κ. Βασιλική Μπουζούκη, Country HR Director Coca-Cola 3E, ο κ. Dan Henry, Chief Human Resource Officer, Bright Horizons Family Solutions, και η κ. Julie Olsen, Senior Development Consultant, Memorial Health Medical Centre.

Το συνέδριο είχε ως κύριο στόχο την προβολή και διάδοση των βέλτιστων πρακτικών που εφαρμόζουν οι εταιρίες αναφορικά με τη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και τη διατήρηση ενός καλού εργασιακού περιβάλλοντος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα