Coca-Cola 3E: Νέος γενικός επιχειρησιακός διευθυντής

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2009 14:19

Το διορισμό του κ. Δημήτρη Λόη στη νέα θέση του Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή του Oμίλου ανακοίνωσε η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε.

O κ. Λόης θα αναφέρεται απευθείας στον κ. Δώρο Κωνσταντίνου, Διευθύνοντα Σύμβουλο του Oμίλου. Ο κ. Λόης θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα την 1η Αυγούστου 2009. Θα υπάρξει ξεχωριστή ανακοίνωση για τον αντικαταστάτη του κ. Λόη στη θέση του Περιφερειακού Διευθυντή.

Από τη νέα του θέση, ο κ. Λόης θα είναι υπεύθυνος για όλες τις χώρες της

Coca-Cola Τρία Έψιλον και όλοι οι Περιφερειακοί Διευθυντές του Ομίλου θα αναφέρονται απευθείας σ’ αυτόν.

Ο κ. Λόης ξεκίνησε τη σταδιοδρομία του στην Coca-Cola Τρία Έψιλον τον Μάρτιο του 2007. Τον Ιούνιο του 2007 ορίσθηκε Περιφερειακός Διευθυντής έχοντας την ευθύνη για σημαντικές αγορές της Εταιρείας περιλαμβανομένης της Βουλγαρίας, της Ελλάδας, της Κύπρου, της Μολδαβίας, της Νιγηρίας και της Ρουμανίας. Τα δύο τελευταία χρόνια, ο κ. Λόης ηγήθηκε της επιτυχούς υλοποίησης της στρατηγικής του Ομίλου, μέσω της ενίσχυσης της αποτελεσματικότητας των καναλιών διανομής, με αποτέλεσμα την σημαντική αύξηση του όγκου πωλήσεων, την βελτίωση της κερδοφορίας και τη μείωση του κόστους στις χώρες ευθύνης του, ενώ ταυτόχρονα συνέβαλε αποτελεσματικά στην ανάδειξη ταλέντων σε όλα τα επίπεδα του οργανισμού μας.

Πριν από την Coca-Cola Τρία Έψιλον, ο κ. Λόης κατείχε επί μία 10ετία διάφορες ανώτερες διευθυντικές θέσεις στην Frigoglass A.B.E.E., αναλαμβάνοντας το ρόλο του Διευθύνοντος Συμβούλου το 2003. Υπό την ηγεσία του, η Frigoglass κατέστη η κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο εταιρεία παροχής λύσεων στον κλάδο της επαγγελματικής ψύξης, κυρίως στον τομέα των ποτών και αναψυκτικών, επεκτείνοντας την γεωγραφική της παρουσία σε 16 χώρες, ενισχύοντας την πελατειακή της βάση και εδραιώνοντας τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα.

Ο κ. Λόης είναι Χημικός Μηχανικός με πτυχία από το Illinois Institute of Technology και το Northern Eastern University.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα