Ενημερωτική εκστρατεία για όσους ταξιδεύουν με πλοίο

Παρασκευή, 03 Ιουλίου 2009 08:54

Με σύνθημα: «Διακοπές με εισιτήριο την ενημέρωση», ξεκίνησε σήμερα Παρασκευή 3 Ιουλίου η μεγάλη ενημερωτική εκστρατεία της Νομαρχίας Πειραιά και των ενώσεων καταναλωτών ΚΕΠΚΑ και ΙΝΚΑ για τα δικαιώματα των ταξιδιωτών.

Από νωρίς το πρωΐ παρουσία του Νομάρχη Πειραιά, Γιάννη Μίχα, κλιμάκια της Νομαρχίας Πειραιά διένειμαν στο μεγάλο λιμάνι τον ενημερωτικό οδηγό που εκδόθηκε με στόχο να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τα αγαθά και τις υπηρεσίες που θα αναζητήσουν οι ταξιδιώτες, από την αρχή έως το τέλος των διακοπών τους μαζί με ενημερωτικά φυλλάδια για τη Νέα Γρίπη. Τόσο οι έλεγχοι όσο και η ενημερωτική καμπάνια της Νομαρχίας Πειραιά θα συνεχιστούν καθ' όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Σε δηλώσεις του ο κ. Μίχας επεσήμανε ότι: «Στη Νομαρχία Πειραιά συνεχίζουμε με συνέπεια και υπευθυνότητα την προσπάθειά μας για την προστασία των δικαιωμάτων των συμπολιτών μας καταναλωτών. Έτσι για έκτο συνεχόμενο καλοκαίρι βρισκόμαστε στο λιμάνι του Πειραιά από όπου ξεκινούν οι διακοπές χιλιάδων συμπολιτών μας προς τα νησιά, πραγματοποιώντας εντατικούς ελέγχους στα πλοία της ακτοπλοΐας, αλλά και ενημερώνοντας υπεύθυνα τον πολίτη - ταξιδιώτη. Τον πολίτη που απαιτεί σεβασμό, που αξιώνει ασφαλή προϊόντα, που θέλει προσιτές διακοπές με ποιοτικές υπηρεσίες. Που θέλει τις αρχές καθημερινά και όχι ευκαιριακά στο πλευρό του» και πρόσθεσε:

«Πρωταγωνιστές αυτού του αγώνα είναι αδιαμφισβήτητα οι ελεγκτές μας, στους οποίους οφείλουμε να εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ, αφού καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες για τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών, ξεπερνώντας ωράρια και αντοχές».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα