Alapis: Ιδρυση δύο νέων εταιρειών

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009 11:06

Στην ίδρυση δύο νέων εταιρειών, τη Γερολυμάτος Cosmetics και τη Γερολυμάτος Animal Health, προχώρησε η Alapis.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, σκοπός της πρώτης, μεταξύ άλλων, είναι η αντιπροσώπευση οίκων εσωτερικού και εξωτερικού για κάθε είδους φαρμακευτικά (ανθρώπινα και κτηνιατρικά) και παραφαρμακευτικά προϊόντα και για οποιοδήποτε άλλο παρεμφερές προϊόν που αφορά την υγεία και την ομορφιά, καθώς και η διανομή, εξαγωγή και εμπορία των προαναφερόμενων προϊόντων στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η έδρα της Γερολυμάτος Cosmetics είναι στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου Αττικής. Η εταιρεία έχει μετοχικό κεφάλαιο 60.000 ευρώ και μοναδικός μέτοχός της είναι η Alapis.

Σκοπός της Γερολυμάτος Animal Health είναι, μεταξύ άλλων, η εμπορία κτηνιατρικών φαρμακευτικών προϊόντων, ζωοτροφών, ενισχυτικών ζωοτροφών, προϊόντων μικρών ζώων και συναφών ειδών, καθώς και η ανάληψη αντιπροσωπειών, βιομηχανικών και εμπορικών οίκων εσωτερικού και εξωτερικού επί των σχετικών προϊόντων.

Η έδρα της είναι στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου Αττικής, το μετοχικό της κεφάλαιο ανέρχεται σε 60.000 ευρώ και μοναδικός μέτοχός της εταιρείας είναι η Alapis.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα