Π. Βουρλούμης: Η φορολόγηση των κινητών πλήττει τον κλάδο

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009 19:49

Αστοχο χαρακτήρισε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΤΕ Παναγής Βουρλούμενος το μέτρο της φορολόγησης των κινητών τηλεφώνων, εκτιμώντας ότι πλήττει ολόκληρο τον κλάδο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στους διαπιστευμένους συντάκτες ανέφερε πως η οικονομική κρίση έχει χτυπήσει, όπως όλη την αγορά, και τον κλάδο των τηλεπικοινωνιών, ενώ η πρόσφατη φορολογία στα κινητά και οι ρυθμίσεις για τα καρτοκινητά, θα έχουν επιπλέον αρνητικές επιπτώσεις, οι οποίες είναι ακόμη νωρίς να εκτιμηθούν.

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βουρλούμης δεν παρέλειψε για άλλη μια φορά να εκφράσει τα παράπονά του για την πολιτική που ασκεί η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Όπως ανέφερε, η ΕΕΤΤ από τη μια πλευρά δεν αφήνει τον ΟΤΕ να προχωρήσει στη διάθεση νέων προϊόντων με ανταγωνιστικές τιμές, και από την άλλη προστατεύει τους εναλλακτικούς παρόχους, ακόμη και αν δεν είναι συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς τον ΟΤΕ, με αποτέλεσμα οι επισφάλειες να ξεπερνούν τα 85 εκατομμύρια ευρώ, κυρίως από εταιρίες που ήδη έχουν πτωχεύσει.

Πηγή: ΑπΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΟΤΕ



Σχολιασμένα