Ανάκληση παιδικού καροτσιού

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009 15:22

Ως μη ασφαλές έκριναν οι αρμόδιες αρχές της Ολλανδίας παιδικό καρότσι της εταιρείας BUGABOO BEE, με κωδικό είδους ανάλογα με το χρώμα:

κίτρινο: 063642

κόκκινο: 063719

χακί: 063720

μπλε: 063783

ροζ: 063861

Το προϊόν αυτό είναι προέλευσης Ολλανδίας και σύμφωνα με την έκθεση εξέτασης, υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού καθώς η μία ή και οι δύο πλευρές των φρένων μπορεί να μην λειτουργήσουν, προκαλώντας την απρόοπτη κίνηση του παιδικού καροτσιού σε επικλινή εδάφη. Ο λόγος που μπορεί αυτό να συμβεί είναι από σκόνη που ενδεχομένως να έχει μπει μέσα στη βίδα των φρένων κατά την διάρκεια της χρήσης.

Αυτό διορθώνεται εύκολα με ένα ειδικό εξάρτημα το οποίο η εταιρεία εισαγωγής του προϊόντος Κ.Λ.Μ. Α.Ε έχει ήδη προμηθευτεί από την κατασκευάστρια εταιρεία και έχει τοποθετήσει σε όλα τα καρότσια που βρίσκονται στις αποθήκες της εταιρείας και τα καταστήματα πώλησης.

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί στην Ελλάδα καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.

Η Κ.Λ.Μ. Α.Ε. συνεργαζόμενη άμεσα με τη Γενική Γραμματεία Καταναλωτή, συστήνει στους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν, να προσέλθουν στα καταστήματα «Mothercare» προκειμένου να τοποθετηθεί, άνευ χρέωσης, το ειδικό αυτό εξάρτημα στο καρότσι τους, είτε να παραγγείλουν το ειδικό εξάρτημα από την ηλεκτρονική σελίδα της κατασκευάστριας εταιρείας www.bugaboo.com.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία Κ.Λ.Μ. ΑΕ στο τηλέφωνο 210 4821186 ή στην ηλεκτρονική σελίδα www.mothercare.gr.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα