Κ. Καραμανλής: Στόχος οι διαρθρωτικές αλλαγές στην οικονομία

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009 16:14
UPD:18:09
EPA/CHEMA MOYA

Ο στόχος δεν είναι τα εισπρακτικά μέτρα, αλλά οι διαρθρωτικές αλλαγές. «Αυτό προσπαθούμε και αυτό θα κάνουμε» υπογράμμισε ο πρωθυπουργός σε δηλώσεις του μετά τη συνάντησή του με τον Ισπανό πρωθυπουργό στη Μαρδίτη.

Ο κ. Κώστας Καραμανλής επανέλαβε ακόμη πως «η χώρα μας έχει βιώσει την κρίση πολύ ηπιότερα απο άλλες ευρωπαϊκές χώρες και αυτό αποτυπώνεται στους δείκτες της ανάπτυξης και της ανεργίας. «Έχουμε πρόβλημα δημοσιονομικών ισορροπιών, αλλά αυτό οφείλεται σε ένα μεγάλο και χτισμένο σε δεκαετίες δημόσιο χρέος» συμπλήρωσε.

Κ. Καραμανλής: Ρίχνουμε το βάρος στις διαρθρωτικές αλλαγές

Κ. Καραμανλής: Ρίχνουμε το βάρος στις διαρθρωτικές αλλαγές

Ερωτηθείς σχετικά, ο κ. Κώστας Καραμανλής σημείωσε ακόμη ότι το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών δεν είναι πρόκριμα για τις εθνικές εκλογές.

Εν τω μεταξύ, τόσο ο κ. Καραμανλής όσο και ο κ. Θαπατέρο εξήραν το επίπεδο των διμερών σχέσεων Ελλάδας και Ισπανίας. Μάλιστα, ο Ισπανός πρωθυπουργός σημείωσε πως εάν υπάρχουν δυο χώρες στην ΕΕ που συμπίπτουν σε όλα, αυτές είναι η Ισπανία και η Ελλάδα.

Νωρίτερα, ο κ. Καραμανλής είχε συναντήσεις με τον αρχηγό της ισπανικής αξιωματικής αντιπολίτευσης και αρχηγό του Λαϊκού Κόμματος, Μαριάνο Ραχόι.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα