Alpha Taneo Akes: Εξαγορά μεριδίου στην «Κρήτης Γη ΑΕ»

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2009 21:54

Στην εξαγορά μεριδίου στην εταιρεία αρτοσκευασμάτων «Κρήτης Γη ΑΕ» προχώρησε η «Alpha Taneo Akes», εταιρεία του ομίλου Alpha, με κεφάλαια 30 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας «Κρήτης Γη ΑΕ», Δημήτρης Μαυροματίδης, χαρακτήρισε την εξαγορά στρατηγικής σημασίας σύμπραξη και ανακοίνωσε ότι στους άμεσους στόχους της εταιρίας είναι η ολοκλήρωση της επένδυσης του μηχανολογικού εξοπλισμού και οι τρέχουσες υποχρεώσεις.

Όπως ανέφερε, η μόλις πέντε ετών εταιρία δραστηριοποιείται σε τέσσερις τομείς στο χώρο των αρτοσκευασμάτων, τα παραδοσιακά αρτοσκευάσματα, τα κριτσίνια, τα φρυγανάκια και τη σειρά προϊόντων «kritsinaki». Τα προϊόντα διατίθενται και στο εξωτερικό, σε Αυστρία, Βέλγιο, Γερμανία, Λουξεμβούργο, Τσεχία, Ολλανδία, Μάλτα, Κύπρο, ΗΠΑ και Ιορδανία, με εξαγωγές που φθάνουν το 20% της παραγωγής.

Στα άμεσα σχέδια της εταιρίας είναι η επέκταση του δικτύου διανομής στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και η εντατικοποίηση της έρευνας και ανάπτυξης νέων προϊόντων και νέων γεύσεων για υπάρχοντα προϊόντα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα