Τη στάση τους επανακαθορίζουν οι ροδακινοπαραγωγοί

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009 15:48
UPD:20:43

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας οι παραγωγοί στα τρία ΅«μπλόκα», «ανοίγουν» και «κλείνουν» ανά τακτά διαστήματα τους δρόμους, έτσι ώστε να περιορίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών.

Στα μπλόκα, στους κόμβους Μελισσίου, Γυψοχωρίου και εργοστασίου «Κόνεξ», παραμένουν παραταγμένοι με τα τρακτέρ τους οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας, ανοίγοντας και κλείνοντας κατά διαστήματα το δρόμο.

«Το απόγευμα θα συνεδριάσουμε όλοι οι πρόεδροι των οργανώσεων παραγωγών προκειμένου να αξιολογήσουμε τις επιπλέον διευκρινίσεις που μας δόθηκαν χθες από τον ΕΛΓΑ. Αυτές αφορούν κυρίως τις αποζημιώσεις των ποσοτήτων ροδακίνων που είναι στα ψυγεία και εκείνων που έμειναν στα χωράφια, για τις οποίες πήραμε τη διαβεβαίωση ότι θα αποζημιωθούν και αυτές στο σύνολό τους», ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Γεωργικής Ένωσης Συνεταιρισμών Πώλησης Οπωροκηπευτικών (ΓΕΣΠΟΒ), με έδρα τη Σκύδρα, Κωνσταντίνος Φαντίδης. Στην συνεδρίαση, που θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα, έχουν προσκληθεί και ο νομάρχης Πέλλας και οι βουλευτές του Νομού. «Πιστεύω πως θα βρεθεί η λύση. Πάντως, οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν από τις συνελεύσεις των κατά τόπους οργανώσεων των παραγωγών», σημείωσε ο κ. Φαντίδης.

Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας οι παραγωγοί στα τρία ΅ΆμπλόκαΆΆ, ΅ΆανοίγουνΆΆ και ΅ΆκλείνουνΆΆ ανά τακτά διαστήματα τους δρόμους, έτσι ώστε να περιορίζεται η ταλαιπωρία των οδηγών.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα