X.A.: Εταιρικές πράξεις

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009 09:10

Το Χρηματιστήριο Αθηνών ανακοίνωσε τις εξής εταιρικές πράξεις για τη Δευτέρα 3 Αυγούστου:

- Αιολική , διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των μετοχών της εταιρείας μετά την αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με τελική ονομαστική αξία μετοχής 1,65 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στην επιστροφή κεφαλαίου ποσού 0,15 ευρώ ανά μετοχή στους μετόχους της εταιρείας με καταβολή μετρητών.

- Μπήτρος , παύση διαπραγμάτευσης και διαγραφή από το Χ.Α. των 138.504 ίδιων (ΚΟ) μετοχών της εταιρείας. Από την ίδια ημερομηνία, το σύνολο των μετοχών της εταιρείας που είναι διαπραγματεύσιμες στο Χ.Α. ανέρχεται σε 16.051.484 (ΚΟ) μετοχές.

- Entersoft , διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των μετοχών της εταιρείας με νέα ονομαστική αξία μετοχής 0,30 ευρώ και χωρίς το δικαίωμα συμμετοχής στο split των μετοχών της, στα πλαίσια του οποίου εκδίδονται και διανέμονται δωρεάν 4.456.000 νέες (ΚΟ) μετοχές, σε αναλογία 1 νέα (ΚΟ) μετοχή για κάθε 1 παλαιά (ΚΟ) μετοχή (split). Ως ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης των νέων δωρεάν μετοχών στο Χ.Α. ορίστηκε η 10/8/2009.

- Hellas Online , διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των μετοχών της εταιρείας με νέα ονομαστική αξία 0, 45 ευρώ (από 0, 85 ευρώ) ανά μετοχή.

- Κατσέλης , αλλαγή του διακριτικού τίτλου της εταιρείας στο Χ.Α σε "NUTRIART Α.Β.Ε.Ε.".

- Space Hellas , διαπραγμάτευση στο Χ.Α. των μετοχών της εταιρείας μετά την αύξηση και μείωση του μετοχικού κεφαλαίου, με νέα ονομαστική αξία 0,40 ευρώ ανά μετοχή.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα