Coca-Cola 3E: Αναδιάρθρωση της περιφερειακής επιχειρησιακής δομής

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009 15:14

Την εσωτερική αναδιάρθρωση της περιφερειακής επιχειρησιακής της δομής με ισχύ από την 1η Αυγούστου 2009 ανακοίνωσε η Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Όπως διευκρινίζει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, ο διαχωρισμός των χωρών δραστηριοποίησής της στις τρεις γνωστές κατηγορίες - Ανεπτυγμένες, Αναπτυσσόμενες και Αναδυόμενες - παραμένει ως έχει.

Ο κ. Richard Smyth παραμένει αρμόδιος για την Ιταλία, την Αυστρία, την Ελβετία, τη Σλοβενία, την Εσθονία, την Λιθουανία και την Λεττονία και θα είναι επίσης υπεύθυνος για την ΠΓΔΜ.

Ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Κος Keith Sanders, ο οποίος έχει αναλάβει τα καθήκοντά του από 1η Αυγούστου 2009, θα είναι υπεύθυνος για τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λευκορωσία, την Αρμενία και την Πολωνία.

Ο κ. John Brady θα συνεχίσει, ως Περιφερειακός Διευθυντής, να είναι αρμόδιος για τη διαχείριση της Ρωσίας, της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας, της Βορείου Ιρλανδίας, της Κροατίας, της Βοσνίας & Ερζεγοβίνης και παράλληλα θα είναι υπεύθυνος για την Ελλάδα, την Κύπρο, την Ουγγαρία, την Τσεχία και τη Σλοβακία.

Ο κ. Δημήτρης Λόης, ο οποίος έχει αναλάβει καθήκοντα Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή από 1ης Αυγούστου 2009, θα αναλάβει προσωρινά τη διεύθυνση της Νιγηρίας, της Ρουμανίας, της Μολδαβίας, της Σερβίας, του Μαυροβουνίου και της Βουλγαρίας, μέχρι να οριστεί νέος Περιφερειακός Διευθυντής.

«Η νέα οργανωτική δομή με την αύξηση του αριθμού των περιφερειών από τρεις σε τέσσερις, θα επιτρέψει μια πιο ενισχυμένη επιχειρηματική προσέγγιση και μεγαλύτερη ταχύτητα και ευελιξία στην λήψη αποφάσεων. Επιπλέον, οι αλλαγές αυτές θα διευκολύνουν την μεταφορά γνώσης και θα βελτιώσουν την κατανομή των στρατηγικών πόρων, προκειμένου να επιτευχθούν ευκαιρίες ανάπτυξης σε μια γρήγορα αναπτυσσόμενη αγορά.

»Ο Κος Δημήτρης Λόης θα επιβλέπει την νέα περιφερειακή δομή με τη νέα του ιδιότητα ως Γενικού Επιχειρησιακού Διευθυντή και είμαι πεπεισμένος οτι, υπό την καθοδήγησή του, η Coca-Cola Τρία Έψιλον θα συνεχίσει να ηγείται της επιτυχημένης εκτέλεσης της δοκιμασμένης στρατηγικής της τόσο σε επίπεδο χώρας, όσο και σε επίπεδο περιφέρειας», σχολίασε ο κ. Δώρος Κωνσταντίνου, Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα