SingularLogic: Ξεκινούν οι διαδικασίες συγχώνευσης

Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2009 16:34

Την έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης της SingularLogic με τη MIG Technology Holdings αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο της πρώτης στη σημερινή του συνεδρίαση.

Η συγχώνευση των δύο εταιρειών θα πραγματοποιηθεί με τη μεταβίβαση του συνόλου της περιουσίας της Singular Logic (ενεργητικό και παθητικό) στη MIG Technelogy Holdings, έναντι απόδοσης στους μετόχους της εταιρείας τιμήματος εξαγοράς 3,08 ευρώ ανά μετοχή και με ημερομηνία ισολογισμού εκτίμησης μετασχηματισμού την 31η Ιουλίου 2009.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η τιμή των 3,08 ευρώ είναι ανώτερη κατά 55% από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρίας κατά τους έξι προηγούμενους μήνες και κατά 39% από τη μέση χρηματιστηριακή τιμή της μετοχής της εταιρείας κατά τους τρεις προηγούμενους μήνες.

Το διοικητικό συμβούλιο όρισε τους Ολυμπία Μπαρζού και Ανάγνο Λυμπέρη ως ορκωτούς ελεγκτές για την αποτίμηση των περιουσιακών στοιχείων (ενεργητικού και παθητικού) και προσδιορισμού της καθαρής θέσης της εταιρίας και τη σύνταξη σχετικής έκθεσης αποτίμησης.

Η τελική απόφαση της συγχώνευσης τελεί υπό την αίρεση της λήψης σχετικής απόφασης της γενικής συνέλευσης των μετόχων της Singular Logic, καθώς και της γενικής συνέλευσης των μετόχων της MIG Technelogy Holdings.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΜΙΓ



Σχολιασμένα