Byte Computer: Σύμβαση 1,55 εκατ. € με ΚτΠ

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2009 11:26

Σύμβαση για την εκτέλεση του αναληφθέντος έργου «Περιφερειακός Εξοπλισμός για Έκδοση Ταυτοτήτων και Διαβατηρίων», το οποίο προκηρύχθηκε από την «Κοινωνία της Πληροφορίας», υπέγραψε η Byte Computer με την ΚτΠ στις 31 Ιουλίου.

Το συμβατικό τίμημα του έργου ανέρχεται σε 1.551.135,89 ευρώ, συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α και η συνολική διάρκεια υλοποίησής του είναι τέσσερις μήνες.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, το έργο αφορά στην:

(α) προμήθεια: προσωπικών ηλεκτρονικών υπολογιστών, εκτυπωτών ταυτοτήτων, μονάδων υποστήριξης αδιάλειπτης λειτουργίας (UPS), πολυμηχανημάτων εκτύπωσης και αυτόματης ψηφιοποίησης, έξυπνων καρτών πρόσβασης και ηλεκτρονικής υπογραφής, λογισμικού και υπηρεσιών εγκατάστασης / παραμετροποίησης του συνόλου του εξοπλισμού (υλικού και λογισμικού) σε λειτουργία στο Πανελλαδικό Δίκτυο Πληροφορικής της Ελληνικής Αστυνομίας.

(β) παροχή εγγύησης για τουλάχιστον δύο έτη για το σύνολο των ειδών (υλικού και λογισμικού).

(γ) υποχρέωση παροχής συντηρήσεως για πέντε έτη για το σύνολο των ειδών (υλικού και λογισμικού).

(δ) παράδοση υλικού τεκμηρίωσης σε δύο αντίγραφα στην ελληνική, για όλες τις εργασίες εγκατάστασης και τεκμηρίωσης (customization συσκευών, ονοματολογία και διευθυνσιοδότηση, πρόσθετα προγράμματα κλπ), τόσο σε έντυπη όσο και σε ηλεκτρονική μορφή (ιστοσελίδων).



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΒΥΤΕ



Σχολιασμένα