ΔΕΗ: Νέοι γενικοί διευθυντές Ορυχείων και Παραγωγής

Τρίτη, 04 Αυγούστου 2009 15:55

Την τοποθέτηση δύο στελεχών της στις Γενικές Διευθύνσεις Ορυχείων και Παραγωγής, από την 1η Σεπτεμβρίου 2009, με σκοπό την ενίσχυση της ανώτατης Διοικητικής Ομάδας της, ανακοίνωσε η ΔΕΗ.

Ειδικότερα, ο κ. Δημήτρης Λάππας, Γενικός Διευθυντής Δυτικής Μακεδονίας από την 1η Μαΐου 2008, ασκών παράλληλα και καθήκοντα Γενικού Διευθυντή Παραγωγής από τον Ιούλιο του 2008, αναλαμβάνει καθήκοντα ως Γενικός Διευθυντής Ορυχείων.

Πριν αναλάβει θέση Γενικού Διευθυντή, ο κ. Λάππας ήταν διευθυντής της Διεύθυνσης Παραγωγής Νησιών. Τα προηγούμενα χρόνια ήταν επιτελικό στέλεχος στο διευθυντή Κλάδου Θερμικής Παραγωγής ΔΕΠ & ΔΕΘ, διευθυντής του ΑΗΣ Μεγαλόπολης και έχει εργαστεί σε διάφορες θέσεις ευθύνης σε θερμοηλεκτρικούς Σταθμούς της Επιχείρησης.

Επίσης, ο κ. Γιάννης Κοπανάκης, ο οποίος από το 2007 είναι διευθυντής της Διεύθυνσης Εκμετάλλευσης Θερμοηλεκτρικών Σταθμών Παραγωγής, αναλαμβάνει καθήκοντα ως Γενικός Διευθυντής Παραγωγής.

Ο κ. Κοπανάκης έχει διατελέσει διευθυντής της Διεύθυνσης Σχεδιασμού και Διαχείρισης της Απόδοσης Μονάδων Παραγωγής κατά τα προηγούμενα 6 χρόνια, ενώ από την ένταξή του στη ΔΕΗ, το 1985, και για 13 χρόνια εργάστηκε στη παραγωγική διαδικασία ως μηχανικός υπηρεσίας, προϊστάμενος συντήρησης και διευθυντής Ατμοηλεκτρικού Σταθμού.

«Οι τοποθετήσεις των δύο Γενικών Διευθυντών θα συμβάλουν σημαντικά στις προσπάθειες που καταβάλλονται για την περαιτέρω ενίσχυση των ενεργειακών και οικονομικών επιδόσεων και την υλοποίηση των στρατηγικών στόχων της ΔΕΗ», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Επιχείρησης κ. Τάκης Αθανασόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΔΕΗ



Σχολιασμένα