Μοχλός: Υπογραφή συμβάσεων με Dragados και Vinci

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2009 14:57

Την υπογραφή σύμβασης με την ισπανική εταιρεία Dragados για την κατασκευή του έργου «Διάτρηση και προσωρινή υποστήριξη της σήραγγας Μακύνειας», που αποτελεί τμήμα του νέου αυτοκινητοδρόμου της Ιονίας Οδού, ανακοίνωσε η Μοχλός.

Η αρχική αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 4.040.000 ευρώ και η διάρκεια κατασκευής του έργου σε 11 μήνες.

Επίσης, υπογράφηκε με τη γαλλική εταιρεία Vinci Construction Grands Projects η σύμβαση κατασκευής του έργου «Κατασκευή τριών τεχνικών έργων εισόδου - εξόδου (στομίων) σήραγγας», που αποτελεί τμήμα του νέου αυτοκινητόδρομου Κορίνθου - Πατρών.

Η αρχική αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 249.000 ευρώ.

Η Μοχλός αναφέρει επίσης στην ανακοίνωσή της ότι η κοινοπραξία που έχει συστήσει με τη Dragados, στην οποία συμμετέχει με ποσοστό 40%, προεπιλέχθηκε οριστικά από την Αττικό Μέτρο Α.Ε. για να υποβάλλει οικονομική προσφορά για την κατασκευή του έργου «Επέκταση της γραμμής 3 του Μετρό της Αθήνας: τμήμα Χαϊδάρι – Πειραιάς», προϋπολογισμού μελέτης 515.000.000 ευρώ.

Η ανωτέρω κοινοπραξία συμμετείχε στις 10.07.2009 στο διαγωνισμό της Αττικό Μετρό για την ανάθεση κατασκευής του έργου «Μελέτη, κατασκευή και θέση σε λειτουργία της επέκτασης του μετρό Θεσσαλονίκης προς Καλαμαριά», προϋπολογισμού μελέτης 425.000.000 ευρώ.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα