Intralot: Νέα λοταρία στη Δομινικανή Δημοκρατία

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2009 11:27

Ξεκίνησε τη λειτουργία της πριν από μερικές μέρες η νέα Λοταρία της Δομινικανής Δημοκρατίας «LOTEKA», η οποία υποστηρίζεται τεχνολογικά από την Intralot.

Η έναρξη της λοταρίας ακολούθησε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει η ελληνική εταιρεία τον Οκτώβριο του 2008 με την εταιρεία Dominican Republic SAJAMΑ (SAJAMA), η οποία έχει λάβει άδεια από την Εθνική Λοταρία της Δομινικανής Δημοκρατίας για τη διεξαγωγή on-line αριθμοπαιχνιδιών και στιγμιαίων λαχείων.

Όπως τονίζει η Intralot σε ανακοίνωσή της, οι πρώτες κληρώσεις πραγματοποιήθηκαν με απόλυτη επιτυχία για έναν αριθμό τυχερών παιχνιδιών, όπως το MegaLineas, το MegaQuiniela, το MegaPale, το MegaTripleta και το MegaTripleta Exacta, τα οποία ενθουσίασαν τους παίκτες και μοίρασαν σημαντικά κέρδη στους νικητές.

«Ύστερα από 7 μήνες σκληρής προετοιμασίας παρουσιάζουμε σήμερα στους κατοίκους της Δομινικανής Δημοκρατίας μία πρωτοποριακή Λοταρία, που υπόσχεται να τους προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις. Είμαστε υπερήφανοι που συμμετάσχουμε στην προσπάθεια της SAJAMA να ανεβάσει ψηλά τον πήχη για τον κλάδο τυχερών παιχνιδιών της χώρας και είμαστε πεπεισμένοι πως η επιτυχής έναρξη λειτουργίας της LOTEKA είναι μόνο η αρχή», δήλωσε ο κ. Νίκος Νικολακόπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRALOT Latin America.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα