Η Foodlink στην ΕΝ.Α. του Χ.Α.

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2009 13:00

Ξεκίνησε σήμερα η διαπραγμάτευση των μετοχών της Foodlink Α.Ε. στην Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών.

Μέσω ιδιωτικής τοποθέτησης που ολοκληρώθηκε προ ημερών, διατέθηκαν 247 χιλιάδες νέες μετοχές και 208 χιλιάδες υφιστάμενες μετοχές, σε συνολικά 71 μετόχους, εκ των οποίων 58 νέοι μέτοχοι, επιτυγχάνοντας διασπορά 10,27%.

Το σύνολο των μετοχών προς διαπραγμάτευση ανέρχεται σε 7.247.000 μετοχές και η τιμή έναρξης διαπραγμάτευσης ορίστηκε στα 2,02 ευρώ, η οποία ήταν και η τιμή διάθεσης κατά την ιδιωτική τοποθέτηση. Η κεφαλαιοποίησή της εταιρείας, βάσει της τιμής αυτής διαμορφώνεται στα 14,6 εκατ. ευρώ.

Σύμβουλοι της Foodlink για την ένταξή της στην Εναλλακτική Αγορά ήταν η Grant Thornton και η Attica Bank.

«H Foodlink είναι μια αναπτυσσόμενη επιχείρηση, η οποία εμπιστεύτηκε την Εναλλακτική Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών για τη χρηματοδότηση των αναπτυξιακών της σχεδίων. Είμαι πεπεισμένος ότι πρόκειται για μια εταιρία που έχει όλες τις προοπτικές να αναπτυχθεί τόσο στην Εναλλακτική όσο και στην Οργανωμένη Αγορά του Χρηματιστηρίου Αθηνών, στο μέλλον», δήλωσε ο κ. Γκίκας Μάναλης, Γενικός Διευθυντής του ΧΑ, σε σύντομο χαιρετισμό κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης για την ένταξη της εταιρείας στην Εναλλακτική Αγορά.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΓΔ



Σχολιασμένα