ΧΑΑ: Aνακοινώσεις

Δευτέρα, 11 Σεπτεμβρίου 2000 15:39
UPD:15:40

ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ Α.Ε.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ ΕΜΠΟΡΙΟ – ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ – ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, ανακοινώνει ότι σύμφωνα με την από 17/8/2000 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Χ.Α.Α. από την Πέμπτη 14/9/2000 αρχίζει η επαναδιαπραγμάτευση του συνόλου των μετοχών της εταιρίας (181.737.652 κοινές ανώνυμες μετοχές και 19.479.448 προνομιούχες ανώνυμες μετοχές) στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α. Μονάδα διαπραγμάτευσης είναι ο τίτλος των 10 μετοχών. Η τιμή έναρξης επαναδιαπραγμάτευσης των μετοχών ορίσθηκε από τον Ανάδοχο ΣΙΓΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ. σε δρχ. 166 ανά κοινή μετοχή και ανά προνομιούχο μετοχή. Σε περίπτωση που υφίστανται μέτοχοι που δεν έχουν προβεί σε άνοιγμα μερίδας και λογαριασμού αξιών Σ.Α.Τ., παρακαλούνται να το πράξουν και να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία, προσκομίζοντας ταυτόχρονα το αντίγραφο της μερίδας Σ.Α.Τ., προκειμένου να καταστεί δυνατή η πίστωση των μετοχών τους σε αυτή. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο υφίστανται μέτοχοι που κατά την ημέρα έναρξης διαπραγμάτευσης δεν έχουν πιστωθεί οι μετοχές τους στη μερίδα και το λογαριασμό αξιών Σ.Α.Τ. που δήλωσαν, λόγω τυχόν αλλαγών που πραγματοποίησαν εν τω μεταξύ στα στοιχεία Σ.Α.Τ. (π.χ. απενεργοποίηση της μερίδας), παρακαλούνται να επικοινωνήσουν άμεσα με την εταιρία, προσκομίζοντας ταυτόχρονα το αντίγραφο της ενεργού μερίδας που τηρούν στο Σ.Α.Τ. (αρμόδιοι: κα Γκανάτσιου – κα Χαρώνη, τηλ. 80.97.100), προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες, καθώς και η αυθημερόν ενημέρωση του Κεντρικού Αποθετηρίου Αξιών (εφόσον τα ορθά στοιχεία υποβληθούν μέχρι την 13:30 εκάστης ημέρας), για την πίστωση της μερίδας τους με τις μετοχές τους, ώστε να είναι δυνατή η διαπραγμάτευσή τους στο Χ.Α.Α. Οι επενδυτές που επιθυμούν να αποκτήσουν μετοχές της εταιρίας μέσω του Χ.Α.Α., πρέπει να διατηρούν ενεργή μερίδα επενδυτή και λογαριασμού αξιών στο Σ.Α.Τ., όπου θα καταχωρηθούν οι μετοχές που θα αποκτήσουν. Το Ενημερωτικό Δελτίο για την επαναδιαπραγμάτευση των μετοχών της ΒΑΛΚΑΝ ΕΞΠΟΡΤ Α.Ε. στην Κύρια Αγορά του Χ.Α.Α. διατίθεται στα γραφεία της εταιρίας (15ο χλμ. Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Βέροιας), της ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε. (Μεγ. Αλεξάνδρου 91 & 25ης Μαρτίου, Μαρούσι), του Αναδόχου (ΣΙΓΜΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ Α.Ε.Π.Ε.Υ., Σταδίου 10) και από το Χ.Α.Α.

ΟΤΕ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι από την Τρίτη 19/9/2000 και για διάστημα 4 μηνών, θα προβεί στην αγορά έως 20.000.000 μετοχών του, μέσω του Χ.Α.Α., με ανώτατο όριο τιμής αγοράς τις 14.000 δρχ. ανά μετοχή, για τη στήριξη της χρηματιστηριακής τιμής της μετοχής του, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 2190/1920. Η αγορά αυτή πραγματοποιείται σε εκτέλεση της από 29/6/2000 απόφασης της 48ης Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του.

ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε.

Ανακοινώνεται από την εταιρία ότι την 5/9/2000 υπεγράφη μεταξύ της εταιρίας ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε. και της εταιρίας ΑΛΜΑ MEDIA CENTER ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ, μετά από διαπραγματεύσεις το από 5/9/2000 σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης δι απορροφήσεως. Στις 6/9/2000 υπεβλήθη το σχέδιο σύμβασης συγχώνευσης με απορρόφηση των δυο εταιριών μετά των απαραίτητων λοιπών εγγράφων στην αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Ανάπτυξης και της Νομαρχίας Αθηνών προς έγκριση και για τις κατά νόμον διατυπώσεις δημοσιότητας. Σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις ανακοινώνεται και γνωστοποιείται η μετά ταύτα έναρξη των διαδικασιών συγχώνευσης με απορρόφηση της εταιρίας ΑΤΕΡΜΩΝ Α.Ε. και της ΑΛΜΑ MEDIA CENTER ΑΝΩΝΥΜΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ. Οι όροι και οι συμφωνίες που περιελήφθησαν στο Σχέδιο Σύμβασης Συγχώνευσης θα γνωστοποιηθούν αμέσως με την καταχώρηση του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης στο ΜΑΕ κάθε εταιρίας και συγχρόνως με την δημοσίευση της περίληψης του Σχεδίου Σύμβασης Συγχώνευσης στον Ημερήσιο Οικονομικό Τύπο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα