Panafon : Διοικητική αναδιοργάνωση

Τρίτη, 12 Σεπτεμβρίου 2000 13:05
UPD:16:03

Στην διοικητική αναδιοργάνωση του ομίλου της, προχώρησε η Panafon, με στόχο την μεγαλύτερη ευελιξία και αποτελεσματική δομή της. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, καταργούνται οι θέσεις των γενικών διευθυντών από την Panafon Network και αντικαθίστανται από νέα πρόσωπα υπό την εποπτεία του διευθύνοντος συμβούλου Γιώργου Κορωνιά. Ο κ. Κορωνιάς, αναλαμβάνει και τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Panafon Services.

O κ. Νίκος Αυγερινός, έως τώρα γενικός διευθυντής τεχνικής διεύθυνσης, αναλαμβάνει τη θέση του διευθυντή διεθνών δραστηριοτήτων του ομίλου. O κ. Μιχάλης Τσαμάζ έως χθες γενικός διευθυντής εμπορικών και διοικητικών υπηρεσιών, παραμένει στην Panafon.

Ο κ. Γρηγόρης Αναστασιάδης, μέχρι πρότινος, Οικονομικός Διευθυντής του Ομίλου Panafon, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διεύθυνων Σύμβουλος της Panafon Services, θα παραμείνει στην εταιρία έως το Νοέμβριο του 2000, όπου θα αποχωρήσει για να αναλάβει τα καθήκοντα του Οικονομικού Διευθυντή της ΔΕΗ

Την θέση του, αναλαμβάνει προσωρινά ο κ. Χαράλαμπος Μαζαράκης, οικονομικός διευθυντής της Panafon Network.

Ο κ. Λοϊζος Κύζας, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού του ομίλου, θα συνεχίσει να παρέχει στο διοικητικό συμβούλιο τις υπηρεσίες τους, στους τομείς που εξειδικεύεται. Την θέση του, αναλαμβάνει προσωρινά ο κ. Μάριος Δελατόλλας, διευθυντής δυναμικού της Panafon Network.

O κ. Σωκράτης Κομινάκης αναλαμβάνει προσωρινά τη θέση του εμπορικού διευθυντή του ομίλου.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα