ΑΤΕbank: Οικονομική βοήθεια 2,5 εκατ. ευρώ για τις πυρκαγιές

Τετάρτη, 26 Αυγούστου 2009 18:09

Οικονομική βοήθεια ύψους 2,5 εκατ. ευρώ προσφέρει ο Όμιλος της ΑΤΕbank για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τις καταστροφικές φωτιές των τελευταίων ημερών.

Παράλληλα, η ΑΤΕbank εκφράζει τη συμπαράστασή της στους πυρόπληκτους και συμμετέχει ενεργά με σειρά πιστωτικών μέτρων διευκόλυνσης για όλες τις κατηγορίες δανειοληπτών που αποδεδειγμένα έχουν υποστεί καταστροφές στην περιουσία τους(οικίες, φυτικό και ζωικό κεφάλαιο, επαγγελματικές γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις).

Συγκεκριμένα, παρέχει τη δυνατότητα αναστολής, μερικώς ή ολικώς, των δόσεων μέχρι και ένα έτος χωρίς τόκους ποινής για τα μεσο-μακροπρόθεσμα και στεγαστικά δάνεια οφειλετών της που έχουν υποστεί καταστροφές.

Επίσης, προχωρεί σε Χρηματοδότηση δαπανών αποκατάστασης ζημιών με ειδικό μειωμένο επιτόκιο μέχρι και 1% χαμηλότερο από το εκάστοτε βασικό επιτόκιο της Τράπεζας ανά συγκεκριμένη κατηγορία δανείου.

Τα μέτρα τίθενται άμεσα σε εφαρμογή και καλούνται οι πληγέντες και οι πελάτες της Τράπεζας να προσέλθουν στα κατά τόπους καταστήματα της ΑΤΕbank ώστε να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με τις προσφερόμενες διευκολύνσεις και την ένταξή τους σ΄ αυτές.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα