Apple: Εντείνεται η αγωνία για την παρουσίαση του νέου iPod

Δευτέρα, 07 Σεπτεμβρίου 2009 17:35

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου αναμένεται –με αγωνία– η προγραμματισμένη εκδήλωση της Apple Inc., με τη φημολογία στον χώρο της τεχνολογίας να φουντώνει σχετικά με τις αποκαλύψεις που επιφυλάσσει η εταιρεία.

Ένας λόγος που επιτείνει την ανυπομονησία είναι η αναμενόμενη εστίαση της διοίκησης στην κυκλοφορία καινούργιας σειράς iPod. Παρότι, όμως, στο παρελθόν η Apple ήταν συνεπής με το κοινό της στην ανανέωση των συσκευών ψηφιακής μουσικής, iPod –φέτος έχει καθυστερήσει, καθώς πιστεύεται ότι θα επιφυλάσσεται να καταθέσει αντιπρόταση στο αντίπαλο δέος: τους Beatles.

Την ημέρα της εκδήλωσης της Apple έχει προγραμματιστεί, επίσης, η κυκλοφορία του βιντεοπαιχνιδιού «The Beatles: Rock Band» από τις MTV Games και Harmonix. Η χρονική αυτή «σύμπτωση» έχει εξάψει τη φαντασία για τον άσσο που κρύβει η Apple στο μανίκι της.

Ως συνήθως, η εταιρεία δεν έχει δώσει κανένα δείγμα γιατί το τι θα πρέπει να περιμένει κανείς την Τετάρτη. Οι περισσότεροι οπαδοί της Apple, ωστόσο, αναμένουν ότι η εταιρεία θα παρουσιάσει κάποια καινούργια πρόταση για τη γραμμή των iPod, οι πωλήσεις των οποίων άγγιξαν τα 10,2 εκατομμύρια το τρίμηνο που έληξε τον Ιούνιο.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα