Intracom: Σύμβαση με τη Raytheon για τα Patriot

Τρίτη, 08 Σεπτεμβρίου 2009 13:18
UPD:13:21

Σύμβαση, η οποία αφορά στην παραγωγή υποσυστημάτων των εκτοξευτών της πλέον εξελιγμένης έκδοσης των αντιαεροπορικών συστημάτων PATRIOT των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπέγραψε η INTRACOM Defense Electronics με την εταιρεία Raytheon.

Το αρχικό ύψος της σύμβασης ανέρχεται στα 55,7 εκ. δολάρια, ενώ το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 3,5 χρόνια. Σημαντικό μέρος του θα ανατεθεί – κατά την πάγια τακτική της INTRACOM Defense Electronics – και σε άλλες ελληνικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται.

«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη και ανταποκρινόμαστε επιτυχώς στις προσδοκίες της RAYTHEON, μιας από τις μεγαλύτερες παγκοσμίως εταιρίες στο χώρο της άμυνας. Δεσμευόμαστε ότι θα παραδώσουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα και στον προκαθορισμένο χρόνο, στοιχεία για τα οποία μας επέλεξε η RAYTHEON. Παράλληλα προσδοκούμε συνέχιση και διεύρυνση της συνεργασίας στο πλαίσιο του εν εξελίξει υψηλού ενδιαφέροντος για συστήματα PATRIOT, που έχει εκδηλωθεί από πολλές χώρες», δήλωσε ο κ. Γεωρ. Τρουλλινός, Διευθύνων Σύμβουλος της INTRACOM Defense Electronics.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα