ΕΒΕΘ: Επιχειρηματική αποστολή στην Τεχεράνη

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 10:28

Στις 17 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης για συμμετοχή στην επιχειρηματική αποστολή που διοργανώνει το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης στην Τεχεράνη, κατά το χρονικό διάστημα από 6 έως 10 Νοεμβρίου 2009.

Ήδη, έχουν δηλώσει συμμετοχή επιχειρήσεις από κλάδους όπως η κατασκευή μηχανημάτων επεξεργασίας μπετοσίδηρου και σύρματος, η κατασκευή ξύλινων κουφωμάτων, η παραγωγή και εφαρμογή μηχανημάτων και υλικών διαγράμμισης, η επεξεργασία και εμπορία αγροτικών προϊόντων, ενώ σημαντική δυναμική συνεργασίας στο Ιράν παρουσιάζουν και άλλοι τομείς όπως η ενέργεια, οι τηλεπικοινωνίες, ο τουρισμός, η αλιεία, αλλά και οι εισαγωγές τυποποιημένων τροφίμων και ποιοτικού ελαιολάδου.

Στο πλαίσιο της αποστολής θα πραγματοποιηθούν προκαθορισμένα ραντεβού, που θα ρυθμιστούν σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Τεχεράνης και με την υποστήριξη του Γραφείου Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Ελληνικής Πρεσβείας στην Τεχεράνη.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 1.490 ευρώ/ άτομο, μη συμπεριλαμβανομένου του ποσού για την έκδοση βίζας εισόδου στο Ιράν, ύψους περίπου 70 ευρώ.

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν στην επιχειρηματική αποστολή μπορούν να επικοινωνούν για περισσότερες πληροφορίες με το Τμήμα Δημοσίων Σχέσεων, Τύπου και Εκδόσεων του ΕΒΕΘ (τηλ. 2310-370132).



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα