Apple: Θριαμβευτική επιστροφή του Στιβ Τζομπς

Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου 2009 11:18
UPD:11:28

Την πρώτη του δημόσια εμφάνιση έκανε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Apple, Στιβ Τζομπς, ο οποίος απουσίαζε σε εξάμηνη αναρρωτική άδεια μετά από μεταμόσχευση παγκρέατος στην οποία υπεβλήθη.

Εμφανώς πιο αδύνατος αλλά με το γνωστό ενθουσιασμό και πάθος που τον χαρακτηρίζει, ο Τζομπς παρουσίασε στη διάρκεια εκδήλωσης στο Σαν Φρανσίσκο τα νέα προϊόντα της Apple, εκ των οποίων την παράσταση έκλεψε το iPod Nano με video camera.

Εντύπωση προκάλεσε, επίσης, η μείωση τιμών από την Apple για τη σειρά προϊόντων iPod σε μια προσπάθεια της εταιρείας να τονώσει τις πωλήσεις, εν μέσω εντεινόμενου ανταγωνισμού στον κλάδο.

REUTERS

«Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι εδώ μαζί σας», εκμυστηρεύτηκε ο Στιβ Τζομπς στο κοινό της χθεσινής εκδήλωσης, εξηγώντας ότι δέχτηκε μόσχευμα από έναν νεαρό που σκοτώθηκε σε τροχαίο.

«Χωρίς αυτή τη γενναιοδωρία δεν θα ήμουν εδώ σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να γίνεται κάποιος δωρητής οργάνων. «Είμαι όρθιος, έχω επιστρέψει στην Apple και απολαμβάνω κάθε μέρα που περνά», δήλωσε με ενθουσιασμό.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα