H ICTV Hellas στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 11:22

Αίτηση εισαγωγής στο Χρηματιστήριο Αξιών του Λονδίνου και συγκεκριμένα στην Αγορά PLUS υπέβαλε η εταιρεία «ChoiceXS PLC» με έδρα το Λονδίνο, η οποία κατέχει το 100% των μετοχών της ICTV Hellas.

Σύμβουλος εισαγωγής είναι η «Axiom Capital Ltd». Το αναμενόμενο χρονικό διάστημα για τη διεκπεραίωση και αξιολόγηση του αιτήματος εισόδου στην Αγορά PLUS υπολογίζεται μεταξύ δύο έως τριών εβδομάδων, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ευρωσύμβουλοι, η οποία συμμετέχει στην «ChoiceXS PLC» με ποσοστό 73,64%.

«Η ICTV Hellas έχει αναπτύξει την ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαδραστικής τηλεόρασης και IPTV ChoiceXS έχοντας εξασφαλίσει συνεργασίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες διάθεσης δικαιωμάτων οπτικοακουστικού και τηλεοπτικού υλικού καθώς και τους τους πλεόν καταξιωμένους παρόχους τεχνολογικού εξοπλισμού στον κόσμο.

»Η πλατφόρμα ChoiceXS καλύπτει τις ανάγκες διαδραστικής ψυχαγωγίας και ενημέρωσης τόσο στην ξενοδοχειακή αγορά όσο και στις αγορές των οργανισμών παροχής υπηρεσιών υγείας, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των παρόχων τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης για την εγκατάσταση της πλατφόρμας IPTV σε "έξυπνους" οικισμούς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ευρύτερη περιοχή αξιοποιώντας και τα σχετικά κονδύλια και προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΕΣΥΜΒ



Σχολιασμένα