ΕΠΑ: Οικονομικές προσφορές

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2009 18:27

Οικονομικές προσφορές προσφέρει η Εταιρία Παροχής Αερίου Αττικής ΑΕ το χειμώνα, παρέχοντας τη δυνατότητα στους καταναλωτές άμεσης σύνδεσης στο δίκτυο φυσικού αερίου να έχουν σημαντικές εκπτώσεις στα τέλη σύνδεσης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Σημειώνεται ότι οι προσφορές στα τέλη σύνδεσης ισχύουν για υπογραφή συμβολαίου από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, όσοι καταναλωτές βρίσκονται πάνω σε ενεργοποιημένο δίκτυο φυσικού αερίου δικαιούνται 50% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης με κέρδος 375 ευρώ για μια πολυκατοικία και έως 262 ευρώ για κάθε διαμέρισμα, αλλά και έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης σε κτίρια με κεντρικές θερμάνσεις με συνολική εγκατεστημένη ισχύ μεγαλύτερη των 250.000 kcal/h.

Επίσης, παρέχεται έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης πρόσθετου μετρητή για την παραγωγή ζεστού νερού χρήσης σε κτίρια με υφιστάμενη παροχή φυσικού αερίου (η προσφορά ισχύει για προσθήκη νέων μετρητών, αλλά και για επαύξηση αιτούμενου φορτίου για πρόσθετη χρήση ζεστού νερού σε υφιστάμενους μετρητές). Η προωθητική ενέργεια πραγματοποιείται σε συνεργασία με εισαγωγείς συσκευών παραγωγής ζεστού νερού χρήσης με προσφορά από την πλευρά τους επιπλέον εκπτώσεων έως 45% επί του τιμοκαταλόγου.

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, η προσφορά 50% έκπτωση στα τέλη σύνδεσης ισχύει: για κεντρική θέρμανση, για αυτόνομη θέρμανση με την προϋπόθεση ότι οι αυτονομίες υπερβαίνουν τις 4 συνδέσεις μεμονωμένων διαμερισμάτων, για επαγγελματίες με ετήσια κατανάλωση άνω των 5.500 m3 , για ειδικούς επαγγελματίες (ενδεικτικά: εστιατόρια, καθαριστήρια, φανοποιεία κλπ.) και εφόσον ο καταναλωτής 90 ημέρες μετά την τοποθέτηση του μετρητή έχει ενεργοποιήσει την εσωτερική του εγκατάσταση. Ωστόσο, εξαιρούνται επαγγελματικές συνδέσεις με μέγιστη ωριαία κατανάλωση άνω των 100m3.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα