Τρ. Πειραιώς: 10ετής συμφωνία με τη Victoria Α.Α.Ε.Ζ. στον τομέα των ασφαλειών

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 10:34

Την υπογραφή συμφωνίας με τη Victoria A.A.E.ZHΜΙΩΝ - θυγατρική της Ergo International στην Ελλάδα και μέλος του γερμανικού ασφαλιστικού Ομίλου της Munich Re - για τη σύναψη 10ετούς αποκλειστικής συνεργασίας στον κλάδο των γενικών ασφαλειών, ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς.

Ειδικότερα, τα μέρη συμφώνησαν να διανέμει η Τράπεζα Πειραιώς μέσω του δικτύου καταστημάτων της τα προϊόντα γενικών ασφαλειών της Victoria ΑΑΕΖ για την επόμενη 10ετία, τα οποία σχεδιάζει και διαχειρίζεται η τελευταία.

Σημειώνεται ότι η Victoria ΑΑΕΖ έχει παρουσία στην ελληνική ασφαλιστική αγορά από το έτος 1989 και κατά το έτος 2008 τα ασφάλιστρα ανήλθαν σε 72,2 εκατομμύρια ευρώ. Η Τράπεζα Πειραιώς συνεργάζεται μαζί της από το 2005, αλλά όχι σε αποκλειστική βάση. Η νέα συμφωνία αξιοποιεί την υφιστάμενη άριστη σχέση των μερών προς όφελος μιας στενότερης επιχειρηματικής συνεργασίας, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Η 10ετής αυτή συμφωνία κρίνεται ιδιαίτερα επωφελής και για τις δύο πλευρές, με την Τράπεζα Πειραιώς να αποκτά ένα συνεργάτη διεθνούς κύρους και αναγνωρισιμότητας, εξασφαλίζοντας την παροχή αξιόπιστων ασφαλιστικών προϊόντων στους πελάτες της. Από τη μεριά της, η Ergo International, μέσω της θυγατρικής της στην Ελλάδα Victoria ΑΑΕΖ, εξασφαλίζει συνεργασία με έναν χρηματοπιστωτικό Όμιλο που έχει ηγετική θέση στην Ελλάδα και διαθέτει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο δυναμικά δίκτυα καταστημάτων στη χώρα», επισημαίνει η Τράπεζα Πειραιώς.

Η Munich Re είναι η μεγαλύτερη αντασφαλιστική εταιρεία στον κόσμο, ενώ η θυγατρική της ERGO συγκαταλέγεται στους κορυφαίους ασφαλιστικούς Ομίλους της Γερμανίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΠΕΙΡ



Σχολιασμένα