Intralot: Σε λειτουργία η λοταρία στο Αρκανσο

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 11:09

Ξεκίνησε αυτή την εβδομάδα η λειτουργία της 44ης λοταρίας των ΗΠΑ στο ¶ρκανσο, με τους κατοίκους της πολιτείας να αγοράζουν τους πρώτους λαχνούς στις 28 Σεπτεμβρίου, στις 12.01 πμ, όπως ανακοινώθηκε από την Intralot.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης ημέρας πωλήθηκαν λαχνοί συνολικής αξίας άνω του 1,3 εκατ. δολαρίων, ενώ περισσότερα από 700.000 δολάρια είχαν μοιραστεί ως κέρδη στους νικητές.

«Οι άνθρωποι της INTRALOT είναι εκπληκτικοί συνεργάτες. Η πρότασή τους έθεσε υψηλά τον πήχη για τη γρηγορότερη έναρξη λοταρίας στον κόσμο. Η τεχνολογία της INTRALOT και η σκληρή δουλειά έκανε αυτόν το στόχο πραγματικότητα, μέσα από μία πολύ καλή και αποτελεσματική συνεργασία. Η INTRALOT δε δίστασε καθόλου και υλοποίησε μία άψογη έναρξη », δήλωσε ο Διευθυντής της Λοταρίας του ¶ρκανσο, Ernie Passailaigue.

Το συμβόλαιο με τη Λοταρία του ¶ρκανσο είναι το 11ο που υπέγραψε η INTRALOT στις ΗΠΑ τα τελευταία πέντε χρόνια. Το συμβόλαιο υπεγράφη στις 15 Αυγούστου του 2009 και 45 μέρες μετά πωλήθηκαν οι πρώτοι λαχνοί.

«Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και υπερήφανοι που υλοποιήσαμε γρηγορότερα απ' ό,τι ζητήθηκε αρχικά από τη Λοταρία, ένα ολοκληρωμένο, πρωτοποριακό σύστημα που λειτουργεί σε όλη την πολιτειακή επικράτεια, διατηρώντας ωστόσο τα υψηλότερα επίπεδα τεχνολογικής αριστείας και ασφάλειας των συστημάτων», δήλωσε από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Intralot U.S.A., Tom Little.

«Οι προκλήσεις που αντιμετωπίσαμε για να ξεκινήσουμε τη λοταρία μέσα σε χρόνο ρεκόρ ωχριούν μπροστά στις ευκαιρίες που θα δημιουργηθούν για τους κατοίκους της πολιτείας μέσω της Λοταρίας Υποτροφιών του ¶ρκανσο», πρόσθεσε.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα