ΕΛΟΤ: Πιστοποιητικό ISO σε ΕΣΕΕ και ΚΑΕΛΕ

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 16:11

Πιστοποιητικό Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά το πρότυπο ISO 9001:2008 απένειμε ο Ελληνικός Οργανισμός Τυποποίησης (ΕΛΟΤ) στην Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου και τον εκπαιδευτικό της βραχίονα, το Κέντρο Ανάπτυξης Ελληνικού Εμπορίου (ΚΑΕΛΕ).

Το Πιστοποιητικό παρέλαβε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του προεδρείου της ΕΣΕΕ, ο πρόεδρος Δημήτρης Αρμενάκης, από το διευθύνοντα σύμβουλο του ΕΛΟΤ Ιωάννη Μάτσα, παριστάμενου και του υπεύθυνου προβολής και πληροφόρησης Παναγιώτη Θεοφανόπουλου. Παρευρέθηκε επίσης ο υπεύθυνος Μελέτης και Εγκατάστασης του Συστήματος Περίκλης Αμέντας της εταιρείας Ergo Q Ε.Π.Ε.

Ο κ. Αρμενάκης χαιρέτισε την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης και την απονομή του σήματος ποιότητας στην ΕΣΕΕ και στο ΚΑΕΛΕ, ως το πρώτο, μάλιστα που απονέμεται σε τριτοβάθμια επαγγελματική οργάνωση.

Επεσήμανε δε ταυτόχρονα ότι πλέον αρχίζει μία διαρκής και παράλληλη προσπάθεια των δύο φορέων να αναβαθμίζονται συνεχώς και να ανταποκρίνονται διαχρονικά στα επίπεδα ποιότητας που επιβάλλουν οι σύγχρονες συνθήκες στην αγορά, ο ρόλος του εμπορίου στην ελληνική οικονομία και κοινωνία και οι απαιτήσεις των μελών των οργάνων εκπροσώπησης του ελληνικού εμπορίου.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα