Tράπεζα Κύπρου: Εγκαίνια νέου κεντρικού καταστήματος στην Ουκρανία

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009 15:01

Πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα στο Κίεβο, τα εγκαίνια του νέου κεντρικού καταστήματος της Τράπεζας Κύπρου στην Ουκρανία.

Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε μία από τις πιο κεντρικές περιοχές του Κίεβου και στεγάζεται στο Arena City, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα της χώρας.

Η είσοδος της Τράπεζας Κύπρου στην Ουκρανική αγορά έγινε τον Μάιο του 2008, με την ολοκλήρωση της εξαγοράς της Ουκρανικής τράπεζας AvtoZAZbank, η οποία διατηρεί δίκτυο καταστημάτων στο Κίεβο και στις άλλες 8 μεγαλύτερες επαρχίες της Ουκρανίας.

¶μεσος στόχος της Τράπεζας Κύπρου είναι η αναδιοργάνωση και αναδόμηση του υφιστάμενου δικτύου, εκμεταλλευόμενη την εμπειρία και τεχνογνωσία του Συγκροτήματος, και στη συνέχεια και όταν οι διεθνείς οικονομικές συνθήκες βελτιωθούν, η περαιτέρω ανάπτυξη του σε ένα ευρύ τραπεζικό δίκτυο που θα εξειδικεύεται στους βασικούς τραπεζικούς τομείς των Ιδιωτών, και των Μικρομεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων.

Στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής Συγκροτήματος, κ. Ανδρέας Ηλιάδης, αφού τόνισε την σημασία των στενών και μακρόχρονων πολιτιστικών και θρησκευτικών δεσμών του Ελληνισμού και της Ουκρανίας δήλωσε ότι «παρόλες τις δύσκολες συνθήκες της διεθνούς οικονομικής κατάστασης, για την Τράπεζα Κύπρου αυτή είναι μία περίοδος προσεκτικής και συνετής ανάπτυξης, που δίνει την ευκαιρία στο Συγκρότημα να αναδιοργανώσει και να αναπτύξει το δίκτυο του στις κύριες περιοχές της Ουκρανίας, έτσι που να είναι έτοιμο να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες για περαιτέρω ανάπτυξη όταν η οικονομία αρχίσει να ανακάμπτει».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα