ΕΒΕΘ: Οικονομικό φόρουμ Ελλάδας- Γερμανίας στις 19/10

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009 15:44

Οικονομικό φόρουμ Ελλάδος-Γερμανίας διοργανώνει στις 19 Οκτωβρίου το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ), με αφορμή την επίσκεψη επιχειρηματιών από τη Λειψία στην πόλη.

Η εκδήλωση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΒΕΘ, διοργανώνεται σε συνεργασία με το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο και με την υποστήριξη του «Enterprise Europe Network».

Εν τω μεταξύ, Βορειοελλαδίτες εταίρους, σε διάφορους τομείς υπηρεσιών και προϊόντων, αναζητούν οι Γερμανοί επιχειρηματίες, οι οποίοι θα επισκεφτούν τη Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα επιθυμούν συνεργασίες σε τομείς όπως: στρατηγικές μάρκετινγκ, σχεδιασμός εκδηλώσεων, διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, συμμετοχή σε εκθέσεις, design και κατασκευή εκθεσιακών σταντς, συστήματα φωτισμού και ηλιακά πάρκα (φωτοβολταϊκά συστήματα σε ελεύθερο χώρο).

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις Ελλήνων και Γερμανών επιχειρηματιών. Όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στις εργασίες του Φόρουμ πρέπει να το δηλώσουν στο ΕΒΕΘ έως τις 15/10.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα