Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Μπάρι από σήμερα το Superfast II

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2009 16:53

Την έναρξη των δρομολογίων του νεότευκτου Superfast II στη γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Μπάρι από σήμερα Tρίτη ανακοίνωσε η εταιρεία Superfast Ferries.

Στη σχετική της ανακοίνωση σημειώνει πως το πλοίο Ro-Pax Superfaste II, ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Nuovi Cantieri Apuania, Ιταλίας και παραδόθηκε την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Με την παράδοση του συγκεκριμένου πλοίου, η γραμμή Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Μπάρι θα εξυπηρετείται πλέον από δύο νέα πλοία μεγάλης χωρητικότητας σε γκαράζ, το Superfast I (το οποίο παραδόθηκε τον Οκτώβριο του 2008) και το Superfast II.

To νεότευκτο πλοίο έχει ολικό μήκος 199,1 μέτρα, πλάτος 26,6 μέτρα, βύθισμα 6,4 μέτρα, και δυνατότητα μεταφοράς 950 επιβατών, 170 φορτηγών διεθνών μεταφορών και 100 Ι.Χ. αυτοκινήτων με ταχύτητα 24 κόμβων. Και τα δύο πλοία είναι υψηλών προδιαγραφών και διαθέτουν εστιατόριο, μπαρ, καζίνο, κατάστημα, καθίσματα αεροπορικού τύπου και ευρύχωρες καμπίνες.

Επενδύοντας σε πλοία αυτού του τύπου, η ATTICA GROUP, μητρική εταιρεία της SUPERFAST FERRIES, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση, ανταποκρίνεται άμεσα στη μεταφορική ζήτηση της Αδριατικής προσφέροντας στους πελάτες της μεγάλη χωρητικότητα στα γκαράζ καθόλη τη διάρκεια του χρόνου καθώς και τη δυνατότητα να μεταφέρουν επικίνδυνα και άλλα φορτία.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΑΤΤΙΚΑ



Σχολιασμένα