Space Hellas: Εργο 8,75 εκατ. ευρώ για την ΚτΠ

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 11:01

Το έργο «Ανάπτυξη Υποδομών για την αρχική εξυπηρέτηση αναγκών των φορέων του Δημοσίου Τομέα απομακρυσμένων περιοχών για προηγμένες τεχνολογίες επικοινωνιών με τη χρήση του Δημόσιου Δορυφορικού Συστήματος Hellas Sat – ΔΟΡΥ» ανέθεσε στην κοινοπραξία των Space Hellas και KBI Impuls Hellas η Κοινωνία της Πληροφορίας.

Το έργο είναι του Υπουργείου Μεταφορών & Επικοινωνιών, έχει χρόνο υλοποίησης 2 έτη και το συμβατικό τίμημά του ανέρχεται στα 8.750.709 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση της Space Hellas.

Tο έργο «ΔΟΡΥ» αποτελεί ένα τυπικό έργο παροχής ολοκληρωμένων δορυφορικών υπηρεσιών, που καλύπτει την προμήθεια, την εγκατάσταση και τη λειτουργία του αναγκαίου εξοπλισμού, την παροχή τηλεφωνίας, διασύνδεσης με το διαδίκτυο και διασύνδεση δικτύων data των 13 Φορέων και Υπουργείων του Δημοσίου Τομέα.

Αφορά κυρίως στις απομακρυσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές της χώρας, που εξυπηρετούνται καλύτερα μέσω του δορυφόρου HELLAS-SAT, στα πλαίσια των στόχων της Κοινωνίας της Πληροφορίας.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΣΠΕΙΣ



Σχολιασμένα