Intralot: Δεν συμμετέχει στο διαγωνισμό για το ιταλικό Ξυστό

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009 16:22
UPD:16:28

Την απόφαση της Intralot να μη συμμετάσχει στο διαγωνισμό της ιταλικής κυβέρνησης για την παραχώρηση άδειας για τη διαχείριση του στιγμιαίου λαχείου Ξυστό, γνωστοποίησε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters.

«Η εταιρεία αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο διαγωνισμό για το ιταλικό ξυστό, θα επικεντρώσει τις επενδύσεις της στη βιντεολοταρία που έχει πολύ καλύτερες αποδόσεις», δήλωσε.

Και η ιταλική εταιρεία τυχερών παιχνιδιών Snai SpA, όμως, αποφάσισε να μη συμμετάσχει στο διαγωνισμό, όπως μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Agipro, επικαλούμενο δηλώσεις του προέδρου της.

«Έχουμε ζητήσει παράταση (της προθεσμίας) προκειμένου να εξασφαλίσουμε οικονομική κάλυψη. Δεν μας δόθηκε. Δεν θα συμμετάσχουμε στο διαγωνισμό», δήλωσε στο Agipro ο Μαουρίτσιο Ούγκι.

Σημειώνεται ότι η προθεσμία υποβολής των προσφορών για έως τέσσερις άδειες με ημερομηνία έναρξης τον Ιούνιο του 2009, λήγει σήμερα το απόγευμα.

Η ιταλική Lottomatica SpA κατέχει την αποκλειστική άδεια διαχείρισης μέχρι τις 31 Μαΐου 2010 και έχει ανακοινώσει ότι θα συμμετάσχει στο διαγωνισμό.

Πηγή: Reuters



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΛΟΤ



Σχολιασμένα