Διεθνής Έκθεση Ενέργεια-Photovoltaic 2009

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009 15:44

Ανοίγει στις 22 Οκτωβρίου της πύλες της η Διεθνής Έκθεση Ενέργεια-Photovoltaic 2009. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο MEC έως τις 25 Οκτωβρίου με τη συμμετοχή εκθετών από 15 χώρες.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν με τρόπο ολοκληρωμένο για ολόκληρο τον κλάδο των σύγχρονων τεχνολογιών των Πηγών Ενέργειας όπως: Φωτοβολταϊκά συστήματα, Ηλιακή ενέργεια, Αιολική ενέργεια, Υδροηλεκτρικά έργα, Γεωθερμία, Βιομάζα και Βιοκαύσιμα, εγκαταστάσεις και εξοπλισμούς ΑΠΕ, Διαχείρισης και παραγωγής ενέργειας, Εξοικονόμησης ενέργειας, Αυτοματισμών, μηχανολογικού, ηλεκτρολογικού και ηλεκτρονικού εξοπλισμού, Συστημάτων Βιομηχανικής και Κτηριακής ενέργειας, Ενεργειακών Έξυπνων κτηρίων, Ψύξης-Θέρμανσης-Κλιματισμού από ΑΠΕ, Συμπαραγωγής ενέργειας, Καινοτόμων ενεργειακών συστημάτων κ.λπ.

Την έκθεση θα πλαισιώσει το Διεθνές Συνέδριο Enertech 2009 με διακεκριμένους ομιλητές διεθνούς κύρους από όλο τον κόσμο και την Επιστημονική διοργάνωση της ΔΕΗ Α.Ε. Οι εργασίες του Διεθνούς Συνεδρίου θα πραγματοποιηθούν στο Ξενοδοχείο HOLIDAY Inn στην Αττική Οδό.

Παράλληλα, το Business Forum, το οποίο διοργανώνεται από το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο, δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες να κάνουν τις εταιρικές παρουσιάσεις τους και να ενημερώσουν την αγορά τόσο για τα πολλαπλά οφέλη της εφαρμογής των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην πράξη όσο και για τις νέες τεχνολογίες του κλάδου. Η είσοδος στο Business Forum είναι ελεύθερη.

Την έκθεση διοργανώνει η εταιρεία Leaderexpo-Leadertech, ενώ τελεί υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ανάπτυξης και ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα