Hellastat: Συνεργασία με τον οργανισμό Invest in Greece

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 12:03

Την έναρξη της συνεργασίας της με τον οργανισμό “Invest in Greece” (πρώην ΕΛΚΕ, Ελληνικό Κέντρο Επενδύσεων) ανακοίνωσε η Hellastat Α.Ε., «στα πλαίσια της διαρκούς ανάπτυξης και διεύρυνσης της επιχειρηματικής της δραστηριότητας».

Με την έναρξη της συνεργασίας η Hellastat θα αποτελεί τον αποκλειστικό προμηθευτή πληροφόρησης, παρέχοντας το σύνολο των οικονομικών μελετών που εκπονεί ετησίως για πάνω από 60 κλάδους αλλά και σημαντικά θέματα της ελληνικής αγοράς προς τον οργανισμό και κατ’ επέκταση προς τη διεθνή επενδυτική κοινότητα.

Η Hellastat ανήκει πλέον στο Invest in Greece Business Network, ένα υψηλού επιπέδου πρόγραμμα συνεργασίας, στο οποίο θα συμμετέχουν μόνο αξιόπιστες και εξειδικευμένες στον τομέα τους εταιρείες, οι οποίες και θα αποτελέσουν και τους προτιμητέους συνεργάτες των ξένων επενδυτών, σημειώνει η εταιρεία σε ανακοίνωσή της.

«Η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί ακόμα μια από τις πολλές μέχρι σήμερα αναγνωρίσεις της αξιόπιστης γνώσης που κατέχει μόνο η εταιρεία μας για την Ελληνική οικονομία, η οποία παρουσιάζεται μέσω των κλαδικών μελετών και της μεγαλύτερης βάσης ηλεκτρονικά επεξεργάσιμων δεδομένων, www.imentor.eu. Είμαστε υπερήφανοι που η δουλειά μας επιλέχθηκε από έναν διεθνή οργανισμό ο οποίος έχει την αποκλειστική ευθύνη της προώθησης των επενδυτικών ευκαιριών των χωρών στις οποίες έχει παρουσία», σχολίασε ο διευθύνων σύμβουλος της Hellastat κ. Πάνος Μιχαλόπουλος.



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα