Intrasoft International: Σύμβαση με τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009 15:26

Σύμβαση - πλαίσιο για υπηρεσίες τεχνολογίας των πληροφοριών (ΤΠ) ανέλαβε η Intrasoft International – μέλος του Ομίλου INTRACOM IT Services – μέσω κοινοπραξίας, από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων.

Η συνολική αξία της σύμβασης ανέρχεται σε 30 εκατ. ευρώ, ενώ η συμμετοχή της Intrasoft ανέρχεται σε 12 εκατ. ευρώ.

Βάσει των όρων της συμφωνίας, για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, η Intrasoft International, σε συνεργασία με τη TRASYS και τη Fujitsu Services, θα είναι υπεύθυνη για το σχεδιασμό, την κατασκευή, την εφαρμογή και τη συντήρηση των συστημάτων και εφαρμογών ΤΠ του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων.

Παράλληλα, μέσα από αυτή τη συνεργασία ο Οργανισμός θα έχει τη δυνατότητα να συντηρήσει και να αναπτύξει περαιτέρω συστήματα για το Ευρωπαϊκό Κανονιστικό Δίκτυο Φαρμάκων, μιας ομάδας φορέων που ασχολείται με τις νομοθετικές ρυθμίσεις για τα φάρμακα, και που αποτελεί τμήμα της συνολικής στρατηγικής της ΕΕ για την τηλεματική.

«Από το 2004, η συνεργασία μεταξύ Ευρωπαϊκού Οργανισμού Φαρμάκων και Intrasoft International ενισχύεται σταθερά. Η απειλή του H1N1 και ο κεντρικός ρόλος που ανέλαβε ο οργανισμός για να ανταποκριθεί στην πανδημία απέδειξε την καίρια θέση που κατέχει. Είμαστε υπερήφανοι που ένας τόσο σημαντικός ευρωπαϊκός φορέας μας επέλεξε ως πάροχο υπηρεσιών ΤΠ», σχολίασε ο κ. Αθανάσιος Κωτσής, Διευθύνων Σύμβουλος της Intrasoft International.



Προτεινόμενα για εσάς


Σχετικά σύμβολα

  • ΙΝΤΚΑ



Σχολιασμένα