Αρχές Απρίλη ανοίγουν φτερά οι Μακεδονικές Αερογραμμές

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 13:41

Στα τέλη Μαρτίου με αρχές Απριλίου ξεκινούν οι πτήσεις των Μακεδονικών Αερογραμμών, σύμφωνα με την Οlympic Air.

Οι αρχικές σκέψεις στο πλαίσιο του σχεδιασμού του πτητικού προγράμματος των Μακεδονικών Αερογραμμών περιλαμβάνουν τη σύνδεση της Θεσσαλονίκης με Μόσχα, Λονδίνο, Παρίσι, ¶μστερνταμ αλλά και πόλη της Γερμανίας, δήλωσε ο γενικός εμπορικός διευθυντής της Olympic Air Σταύρος Δαλιάκας.

Μάλιστα στη περίπτωση του ¶μστερνταμ διερευνάται η περίπτωση συνεργασίας με την KLM, ώστε να δοθεί διέξοδος και για συνδέσεις με υπερατλαντικούς προορισμούς.

Η συχνότητα των πτήσεων, όπως διευκρίνισε ο κ.Δαλιάκας, θα εξαρτηθεί από την κίνηση που θα έχει ο κάθε προορισμός, ενώ σε πρώτη φάση εκτιμάται ότι θα χρειαστούν τουλάχιστον τρία αεροπλάνα για να φέρουν σε πέρας το πτητικό έργο.

Ο κ. Δαλιάκας εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι στιγμής αποδοχή της νέας εταιρείας από το κοινό ενώ έκανε γνωστό ότι στις 25 Οκτωβρίου θα οριστικοποιηθεί το χειμερινό πρόγραμμα της Olympic Air, με περισσότερα δρομολόγια ανά προορισμό (οκτώ στη Θεσσαλονίκη).

Οι πληρότητες των πτήσεων της εταιρείας υπολογίζονται αυτό το διάστημα στο 60%. Στόχος είναι η αύξηση τους. Στην παρούσα φάση δεν εξετάζεται το ενδεχόμενο ένταξης νέων προορισμών στο πρόγραμμα πτήσεων της Olympic Air.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα