Νεώριον: Ενδιαφέρον για Ναυπηγεία Σκαραμαγκά

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009 15:09
UPD:18:34

Σε διαδικασία διαπραγματεύσεων έχει εισέλθει η εταιρεία Νεώριον, με στόχο να διερευνηθούν οι όροι για την πιθανή αγορά από εταιρεία του Ομίλου της των μετοχών των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά. Η διοίκηση της εταιρείας δεν θα κάνει άλλες δηλώσεις, μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Αισιοδοξία από την κυβέρνηση

Αισιοδοξία για την εξεύρεση λύσης στο ζήτημα των ναυπηγείων εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γ. Πεταλωτής, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση προσπαθεί, μέσα και από επαφές που έχει με τη γερμανική εταιρεία Thyssen Krupp, να δημιουργήσει ένα πλαίσιο επίλυσης του θέματος». «Είναι ένα ζήτημα που αντιμετωπίζουμε και που παραλάβαμε από την προηγούμενη κυβέρνηση, η οποία δεν έκανε τίποτα πεντέμισι χρόνια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αλ. Παπαρήγα: Να επανέλθουν στο κράτος το ναυπηγεία

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το κράτος πρέπει να αναλάβει τόσο τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά όσο και το σύνολο της ναυπηγοεπισκευής στη χώρα, δήλωσε η Αλέκα Παπαρήγα κατά την επίσκεψή της στο Σκαραμαγκά http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1731471 . Πρόσθεσε ότι θα πρέπει να δημιουργηθεί «ένας ενιαίος δημόσιος φορέας που θα αναγκάσει ακόμα και τους εφοπλιστές να αναθέτουν δουλειές στα ναυπηγεία, περιορίζοντας έτσι τα κέρδη τους».



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα