Oracle Ελλάς: Αύξηση τζίρου κατά 17% τη χρήση 2009

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009 16:08

Αύξηση 17% σημείωσε ο ετήσιος κύκλος εργασιών της Oracle Ελλάς, θυγατρική της Oracle Corporation, όπως προέκυψε από τη δημοσίευση του ισολογισμού της για το οικονομικό έτος 2009, το οποίο ολοκληρώθηκε την 31η Μαϊου.

Ο ρυθμός ανάπτυξης της εταιρείας συνέχισε να κινείται σε ποσοστό υψηλότερο της αγοράς, με το μέσο ετήσιο ρυθμό (CAGR) να κινείται στο 25% για την περίοδο 2005-2009.

«Η ολοκλήρωση άλλης μιας ιδιαίτερα επιτυχημένης οικονομικής χρονιάς βασίζεται σε τρεις άξονες: στην αξία που προσθέτουν οι λύσεις μας στις επενδύσεις των πελατών και συνεργατών μας, στο εξαιρετικό ανθρώπινο δυναμικό της Oracle στην Ελλάδα και, βέβαια, στη δυναμική και διαχρονικά συνεπή πορεία μας», δήλωσε ο κ. Βασίλης Δημόπουλος, πρόεδρος & διευθύνων σύμβουλος της Oracle Ελλάς.

«Το αποτέλεσμα είναι ρυθμοί ανάπτυξης που ξεπερνούν, κατά πολύ, τους αντίστοιχους της αγοράς πληροφορικής. Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύουμε ότι ως συνεχώς αναπτυσσόμενος και κοινωνικά υπεύθυνος οργανισμός συμβάλλουμε κι εμείς σημαντικά στην ανάπτυξη και εξέλιξή της», σημείωσε.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



Προτεινόμενα για εσάς





Σχολιασμένα